Butikschef sökes till The Body Shop i Vällingby Centrum

Butikschef sökes till The Body Shop i Vällingby Centrum

Vi söker en starkt lysande stjärna till vår butikschefstjänst i Vällingby Centrum i Stockholm. För att lyckas och trivas som butikschef på The Body Shop har du ett stort affärsdriv, starka ledaregenskaper och en god förmåga att skapa relationer! Kan det vara dig vi letar efter?

ROLLEN SOM BUTIKSCHEF

Som butikschef hos The Body Shop är dina främsta uppgifter att utveckla dina medarbetare och driva försäljningen i butik. Våra värderingar utgör hjärtat av verksamheten och som butikschef jobbar du aktivt med att införliva dessa i ditt dagliga arbete. Med en service i världsklass och genom att inspirera både medarbetare och kunder är du som butikschef drivande i att få butiken att blomstra. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll med stort ansvar och framförallt en möjlighet att vara med och göra skillnad – inte bara för dina medarbetare och kunder utan också för vår planet!

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER

Som butikschef hos oss har du det övergripande ansvaret över butiken. Detta innefattar bland annat:
  • Ansvar över budget och personalkostnader
  • Schemaläggning och optimering av bemanningsplanering
  • Analysera butikens resultat samt efterföljande skapa kraftfulla handlingsplaner
  • Rekrytering av nya stjärnor till teamet samt introduktion och utveckling av dina medarbetare
  • Arbete med olika typer av externa samarbeten
  • Visual Merchandising och lagervård
  • Genomdriva event och kampanjer enligt riktlinjer
VI SÖKER DIG SOM
  • Har gedigen erfarenhet av försäljning inom detaljhandeln i en ledande roll, starkt meriterande om du tidigare varit butikschef, team leader eller liknande
  • Har en förståelse för siffror samt goda kunskaper i såväl svenska som engelska
  • Erfarenhet av makeup- och/eller hudvård är starkt meriterande
Din största tillgång är din personlighet! Du är en driven säljare med en naturlig fallenhet för affärsmannaskap och ledarskap. Vidare har du en god förmåga att nätverka och skapa relationer. Du gillar att arbeta med utmanande mål och strävar efter att ständigt överträffa dessa tillsammans med ditt team. Du är lösningsfokuserad och har ett effektivt sätt att arbeta. I rollen som butikschef krävs att man kan skifta mellan olika arbetsuppgifter och samtidigt behålla strukturen och fokus i arbetet.

ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidareanställning, provanställning om 6 månader tillämpas

OMFATTNING: Heltid, 40 h /veckan

TILLTRÄDE: Slutet av mars 2020

SISTA ANSÖKNINGSDAG: 8 mars 2020

Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.thebodyshop.com/sv-se/
Sista ansökningsdag 8 mars 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

The Body Shop är ett globalt skönhetsvarumärke som grundades i engelska Brighton 1976 av Anita Roddick och gick i täten för filosofin att företagande kan vara en kraft för gott, vilket fortfarande ör drivkraften för varumärket.The Body Shop ägs sedan 2017 av sydamerikanska B-corp klassade Natura och ingår tillsammans med Aesop i den medvetna skönhetsgruppen Natura &Co.

The Body Shops produkter för hudvård, hårvård och makeup är naturligt inspirerade, av hög kvalitet och tillverkade etiskt och hållbart. Idag finns fler än 3 000 The Body Shop butiker i 60 länder.

2019 utnämndes The Body Shop till Sveriges mest hållbara skönhetsvarumärke enligt Sustainable Brand Index™, Europas största varumärkesundersökning om hållbarhet.