Staffing Admin Specialist

Staffing Admin Specialist

Tjänsten

Tjänsten som Staffing Admin Specialist är ett vikariat till och med december 2022.

Du kommer ha en nyckelroll inom Shared Service Center (SSC) i Sverige och funktionen Workforce Management. Rollen har ett tydligt fokus på våra administrativa processer där du genom att arbeta tätt med våra lokala driftskontor, andra enheter inom SSC och Finance kommer att bidra till vårt primära mål, att den data som flödar genom våra system är av hög kvalitet och i tid. Som Staffing Admin Specialist agerar du med lyhördhet som företrädare för SSC i tätt samarbete med kontoren där du dagligen fångar upp fångar upp och själv initiera förbättringar i mindre och större skala. Du kommer ingå i Workforce Management som är en digital funktion utspridd i landet.

Ansvar
 • Planera, strukturera och utföra administrativa arbetsuppgifter kopplade till de lokala driftskontor som du ansvarar för.
 • Sträva mot att vi har rätt data i våra system där målet är att avlöna våra konsulter och fakturera våra kunder korrekt och i tid.
 • Initiera och driva förbättringsarbeten med effektivitet och kvalitet i fokus.
 • Skapa flexibla administrativa lösningar utefter behov från våra kunder och den interna organisationen.
 • Vara rådgivande och konsultera kollegor kring administration, interna processer och system.
Kvalifikationer
 • Du har en kandidatexamen inom HR, ekonomi eller liknade alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.
 • Du har erfarenhet av administrativt arbete.
 • Du hanterar flera kontaktytor effektivt, är van att koordinera och drivs av att bygga relationer. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.
 • Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och att hantera flera uppgifter parallellt samt har förmågan att prioritera och agera.
 • Du värderar ett nära samarbete högt och ser dig själv som en viktig kugge i hjulet för att driva verksamheten framåt.
 • Du agerar med en hög servicegrad till samtliga intressenter.
 • Du trivs med att hjälpa och stötta andra samt räds inte att hugga i där det behövs.
 • Du har lätt för att sätta dig in i nya system och har en nyfikenhet för att förstå hela flödet och dess påverkan på slutresultatet.
Vem är du?

Vi tror att du är en strukturerad person som gillar att ha ordning och reda samt förstår vikten av kvalitativ data och effektiva processer.

Du är van att hantera flera ärenden samtidigt och räds inte att förutsättningar förändras under arbetsdagen.

Du är gärna den person man vänder sig till vid frågor och problem och hanterar det med en serviceinriktad attityd.

Du uppskattar att angripa problem med ett lösningsorienterat förhållningssätt med viljan att utveckla och förbättra våra processer. Att dela med sig och diskutera tankar, förslag och idéer faller sig naturligt för dig.

Du har sannolikt en bakgrund inom branschen och kanske som konsultchef.

Resor
 • Upp till 10% - I ett normalläge så kommer resor att förekomma till viss del.
Teamet

Teamet består i dagsläget av sju Staffing Admin Specialists som är baserade på flertalet orter i landet, vilket innebär att vi även under normala omständigheter arbetar digitalt. Teamet är relativt nystartat och tillsammans så utformar vi hur vi vill arbeta.

Ansökan

Vänligen ansök genom att klicka på länken nedan. Vi kommer att hantera sökande kandidater i den ordning som de har ansökt. I den här rekryteringsprocessen så kommer den första delen att ske på engelska och resterande del kommer att ske på svenska. Om du har några frågor gällande rollen, kontakta Anton Englund, Manager Workforce Management på anton.englund@adeccogroup.com eller +46 73 684 71 59.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 nov 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco ska vara kundens och medarbetarens naturliga val.