Kvalitet & SHE Manager

Kvalitet & SHE Manager

Din nya tjänst

För kunds räkning söker vi dig som vill arbeta som Kvalitet & SHE (Safety, Health & Environment) Manager. Vår kund är belägen i Kista, företaget är internationellt, är stabilt och har funnits länge på marknaden. Till att börja med är detta en konsultinhyrning och intentionen är att du skall bli anställd av vår kund. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att ansvara för företagets kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete. Du kommer rapportera till Vd:n.

Följande är exempel på förekommande arbetsuppgifter:
  • Ansvar för ISO9001-certifiering och överensstämmelse mot externa/interna miljö- och arbetsmiljökrav.
  • Genomföra Ledningens genomgång och leda arbetsmiljökommitténs arbete.
  • Intern/extern rapportering av kvalitets-, miljö- och arbetsmiljömätetal.
  • Löpande förbättringsarbete inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.
  • Ansvar för intern revision av företagets processer.
  • Deltaga vid tredjeparts- och kundrevisioner inom ansvarsområdena.
  • Samordning av kundreklamationshantering.
Har du frågor är du självklart hjärtligt välkommen att kontakta Rebecka Ellis eller Christer Johansson på Thalamus så ska vi berätta mer. Thalamus erbjuder dig månadslön, kollektivavtal, träningsbidrag och i övrigt seriösa villkor. OCH DU, save the date 23/11 för då är det julfest och där vill vi gärna se dig.

Din bakgrund

Vi tror att rätt person har några års erfarenhet av kvalitetsarbete, ISO-certifiering och arbetsmiljöarbete från ett producerande teknikföretag. Du bör kunna uttrycka dig väl på både svenska och engelska i tal och skrift.

Din profil

Som person är du initiativrik, gillar struktur, ordning & reda och inte minst har ett stort intresse för dessa frågor. Anser du dig vara driven, självgående och har rätt inställning är denna tjänst helt rätt. Du söker jobb på ett modernt företag med högt i tak, hög tro på frihet under ansvar och utvecklingsinriktad atmosfär.

Din ansökan

Söker tjänsten gör du lättast via Thalamus hemsida eller via anna lämplig annons. Har du frågor är du mer än välkommen att kontakta rekryterarna Christer Johansson 08-120 88 744 eller Rebecka Ellis 08-120 88 775. VI önskar tillsätta tjänsten under hösten. Intervjuer kommer att ske fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag, sista ansökningsdag är 7/12-18.

Vi hoppas på att få läsa din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Christer Johansson
Telefon 08-120 88 744
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Thalamus
Sista ansökningsdag 24 nov (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Thalamus är ett stadigt växande konsultbolag som erbjuder kvalificerade konsult och rekryteringstjänster inom IT & Teknik. Vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss!