Key Account Manager - Poolwater

Key Account Manager - Poolwater

I tjänsten som Key Account Manager kommer du att självständigt och målfokuserat utveckla såväl befintliga som nya affärer i nära relation med våra kunder. Vår primära målgrupp finns inom hotell- och spabranschen och det är även där du i första hand kommer att sälja våra produkter och tjänster. Du tillsammans med dina kollegor i Arvika arbetar i ett nära samarbete vilket gör att vi kan skräddarsy våra erbjudanden efter kundens behov och önskemål. Allt för att kunden ska uppleva det som kännetecknar oss som företag: tryggt, enkelt och professionellt.

När affären är klar lämnar du över arbetet till projektledaren och kommer tillbaka i samband med invigningen för att skapa en långsiktig relation med kunden. Förutom nykundsbearbetning och försäljning kommer du att aktivt delta på mässor och konferenser som anordnas runt om i Sverige och Norge.

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljningsarbete, gärna av exklusiva produkter. Har du tidigare erfarenhet från hotell- och spabranschen tror vi att det är till stor fördel då du behöver förstå vad kunden önskar. Du ska tycka om att göra affärer och vara en del av en process som hittar ända fram till hjärtat hos kunden. Att ta ansvar för att kundens lösningar blir de bästa möjliga är därför en självklarhet för dig. Du behärskar svenska och engelska både i tal och skrift.

Vi erbjuder dig en arbetsplats som står för sina produkter och tjänster, som aktivt arbetar med miljö- och hållbarhetsfrågor. Bli en del av vår tillväxtresa och ta möjligheten till personlig- och karriärmässig utveckling i ett företag som bryr sig och tror på sina anställda.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.testhuset.com
Sista ansökningsdag 21 nov (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolwater AB grundades 1983 och är idag en av de ledande i branschen inom pooler och badvattenrening och omsätter över 30 miljoner. Vi erbjuder våra kunder en helhetslösning och sköter allt med egen personal, från planering till premiärdopp. Vi ser lösningen när andra ser problem, det gör oss unika!

I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor är du välkommen att kontakta Åse Leijon på 070–2206260 och Andrea Elfman på 073–5093866.

Välkommen med din ansökan senast 21 november.