Ekonom – HB Group AB

Ekonom – HB Group AB

Hank Brady och HB Group koncernen växer och söker nu en Ekonom som vill bli deras nya kollega! Detta är rollen för dig som tidigare arbetat inom ekonomi och som nu är redo för en ny utmaning.

Som Ekonomiresurs hos oss kommer du få arbeta med löpande bokföring, resultat- och balansrapportering och fakturahantering i affärssystemet Fortnox. Du kommer också tillsammans med chefer och ekonomibyrå sammanställa verksamhetsåret för bokslut. Vi erbjuder dig en gedigen förståelse för ekonomiflödet och systemet. Intern utbildning kommer självfallet ges på system vi använder oss av.

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och som arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare men som vill vara med och växa och ta mer ansvar. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har goda kunskaper i MS-office programmen.

Som person trivs du i en dynamisk miljö med varierande arbetsuppgifter. Du är ansvarstagande, noggrann och strukturerad och trivs att arbeta såväl självständigt som i team.

Vi erbjuder dig en roll där du kommer bli en del av ett sammansvetsat och framåtblickande team med goda framtida karriärmöjligheter inom koncernen. Vill du bli med på vår resa? Ansök senast den 21 mars.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.testhuset.com
Sista ansökningsdag 21 mars (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Hank Brady levererar totalentreprenader, projektledning och resurser inom modern fast och trådlös kommunikation, el och kraftlösningar samt anläggninsarbeten. Tillsammans med våra medarbetare lägger vi alltid erfarenhet, kompetens och kreativitet till de uppdrag och projekt vi utför. Gemensamt med kunder och uppdragsgivare tar vi ansvar för hela processen som säkerställer utförande och leverans efter överenskommelse.

Hank Bradys huvudkontor ligger i Stockholm (Kista) med en vision att bli en global partner när det gäller teknisk projektledning och leverans inom telekomsektorn. I ett ständigt föränderligt kommunikationssamhälle och infrastruktur ligger Hank Bradys grundläggande värden alltid fast: Kunskap, lojalitet och ödmjukhet.

I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på 070 594 72 77 eller Andrea Elfman på 073 509 38 66.