Teslas nya Service Center söker Service Advisors!

Teslas nya Service Center söker Service Advisors!

Tesla växer och vi planerar att öppna ett nytt Service Center på Södra sidan om Stockholm under 2018. Därför letar vi efter dig som är motiverad att arbeta i ett av världens mest innovativa bilföretag och som är intresserad över möjligheten att öppna en helt nytt Service Center tillsammans med oss. Om detta låter som rätt utmaning för dig så läs vidare och sök redan idag

Är du redo för nästa utmaning där du kommer utvecklas dagligen samtidigt som du tillhör ett av världens mest progressiva företag? Triggas du av att leverera utmärkt kundservice?
Du kommer du att få möjlighet att utvecklas inom kundbemötande och kommunikationsförmåga via löpande utbildning av vår Seniora Service Advisor. I den här rollen blir du den första personen som våra kunder möter- du kommer alltså vara Teslas ansikte utåt. Ä du den vi letar efter?

Det här är jobbet
 • Välkomna alla våra kunder och säkerställa en positiv upplevelse
 • Svara i telefon och svara på frågor
 • Avgöra om en teknisk lösning kan lösas över telefon eller eskalera det vidare till Service Manager
 • Kommunicera estimerad hanteringstid samt följa upp status på varje kunds fordon
 • Sköta administration såsom exempelvis fakturor
 • Ha förmågan att organisera din arbetsmängd samtidigt som du når uppsatta deadlines
 • Arbeta tätt tillsammans med dina kollegor inom Service, Sales och Delivery för att säkerställa en utmärkt upplevelse för våra kollegor och kunder.
Vem är du?
 • Vi ser gärna att du har utbildning inom service och minst 4 års erfarenhet från kundfokuserande roller. Relevant arbetslivserfarenhet kan kompensera vid bristfällig utbildning
 • Vilja att lära och uppvisa exceptionell kundservice
 • Dela Teslas vision om grön transport och energi
 • Förmågan att kunna hantera flera saker samtidigt i en snabbrörlig organisation
 • Kunna ge ett professionellt intryck samt vara en team player
 • Utmärkt kommunikationsförmåga både i engelska och svenska, såväl skriftligt som muntligt
 • Giltigt körkort klass B
Varför Tesla?
 • Dynamiska och varierande arbetsdagar
 • En positiv och energifylld arbetsmiljö
 • En brant inlärningskurva och kontinuerlig utbildning
 • En spännande och attraktiv roll i ett av världens ledande företag inom elektrisk mobilitet
Låter det som att vi har beskrivit dig? Då ser vi fram emot din ansökan så snart som möjligt!
Samtliga ansökningar måste skickas in elektroniskt till oss, och innehålla CV på engelska.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tesla.com
Sista ansökningsdag 3 aug (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tesla påskyndar världens övergång till hållbara transporter och hållbar energiförbrukning genom att konstruera och tillverka elbilar samt energilagringssystem. Tesla är baserat i Kalifornien, sysselsätter fler än 13 000 personer på fyra kontinenter och tillverkar bilar i vår fabrik i Fremont, Kalifornien. Vi bygger för närvarande Gigafactory - världens största fabrik för litiumjonbatterier - i Sparks, Nevada, och har börjat tillverka energilagringsprodukter. För närvarande tillverkar Tesla två premiumelbilar - Model S och Model X - från grunden konstruerade för att vara världens bästa bil respektive världens bästa SUV. Model S belönades med Motor Trends prestigefyllda pris Car of the Year 2013 och fick det högsta säkerhetsbetyg någonsin av alla bilar som testats av NHTSA. Model S erhåller även ett 5-stjärningt säkerhetsbetyg från Euro NCAP. Nyligen lanserade Model X har världens första Falcon Wing-dörrar och Teslas prisbelönta elektriska drivlina för fyrhjulsdrift. Båda fordonen har tillgång till mer än 400 gratis Tesla Supercharger-stationer - världens snabbaste teknik för laddning av elfordon. Model 3, vår tredje generations elbil, är under utveckling. Tesla tillverkar Powerwall, ett batteripaket för energilagring för bostäder, samt Powerpack energilagringssystem för kommersiell- och industribruk avsedda för att sänka elkostnader samt bidra till jämn förbrukning och mer tåliga elnät. Tesla satsar på att anställa och utveckla de främsta talangerna från hela världen inom varje givet område. Våra världsklassiga team arbetar efter en okonventionell filosofi för produktutveckling, med omfattande samarbete mellan olika discipliner, platt organisationsstruktur och tekniska bidrag på alla nivåer. Du förväntas utmana och anta utmaningar, skapa innovation och vara innovativ. De här jobben passar inte alla, du måste brinna för att producera världens bästa fordon. Utan passion kommer du att finna det alltför svårt att göra det vi försöker åstadkomma.