Tesla expandera i Stockholm. Vi söker nu motiverade tekniker för vårat nya Service center!

Tesla expandera i Stockholm. Vi söker nu motiverade tekniker för vårat nya Service center!

Tesla växer och vi planerar att öppna en nytt Service Center på Södra sidan om Stockholm under 2018. Därför letar vi efter dig som är motiverad att arbeta i ett av världens mest innovativa bilföretag och som är intresserad över möjligheten att öppna en helt nytt Service Center tillsammans med oss. Om detta låter som rätt utmaning för dig så läs vidare och sök redan idag

Letar du efter nya utmaningar, vill du utvecklas på daglig basis och jobba på ett av de mest progressiva varumärkena i världen? Det här är din chans för vi söker efter en Technician som dig. Den här positionen ger dig möjlighet att utveckla din tekniska förmåga genom en kombination av spännande utbildningar och kontinuerlig utbildning på jobbet tillsammans med en Senior Technician. Du kommer att jobba på ett utav våra Service Centers i världsklass men också få möjligheten att resa och stödja andra Service Centers vid behov.

Ansvarsområden/Detta är din roll
 • Samarbeta tillsammans med Senior Technicians i deras jobb och rör dig mot mer komplicerade uppgifter som en del av din utveckling.
 • Jobba i team, både på lokal och global nivå tillsammans med andra Service Technicians och ingenjörer för att lösa problem och inrätta god praxis.
 • Utföra reparationer och underhållsarbeten såsom hjulskifte, byte av torkarblad, Valet-uppgifter, hjulinställningar, drivenhetsutbyte, enklare diagnosticering, karossjusteringar och AC-service.
 • Utföra mindre högvoltsarbete under övervakning av Senior Technicians
 • Följa våra riktlinjer för att uppnå och bibehålla vår ambitiösa kvalitetsnivå
 • Fordonsinspektion innan kundleverans
 • Stödja andra Service Centers vid behov
 • Jobba i en utmanande och utvecklingsinriktad miljö som sätter förväntningarna för dig och dina deadlines
 • Arbeta, kalibrera och inspektera en rad olika manuella och motoriserade verktyg.
Kvalificering/Det här är du
 • Högskoleutbildning i maskin- eller elektroteknik och erfarenhet som tekniker i en service/teknisk industi (exempelvis: aeronautik, motorer, elektronik, fartyg, bilar o.s.v.)
 • En bevisad förmåga att lära och anpassa sig till förändringar och samtidigt kunna ge exceptionell service
 • Kapacitet att samarbeta i ett dynamiskt team och prestera i grupp före ditt individuella bidrag.
 • God kunskap om Tesla och en passion för att nå vår vision.
 • Motivation att jobba i en omväxlande miljö som utvecklas kontinuerligt för att implementera nya tekniker och metoder.
 • Goda kunskap i engelska både i tal och skrift
 • Goda datakunskaper
 • Ett giltigt körkort utfärt i Sverige eller EEA
Vad kan du förvänta dig av Tesla?

Du kommer att både få utbildning på arbetsplatsen samt personlig utveckling tillsammans med de bästa i industrin samtidigt som du jobbar med världsledande teknik. Du får chansen att sätta en prägel på ett företag som förändrar sättet vi tänker på transport och hållbar energi idag. Det här är en nyckelroll för att förse kunder med branschens bästa service och få möjligheten att serva och underhålla världens mest innovativa bilflotta.

Samtliga ansökningar måste skickas in elektroniskt till oss, och innehålla CV på engelska.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tesla.com
Sista ansökningsdag 3 aug (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tesla påskyndar världens övergång till hållbara transporter och hållbar energiförbrukning genom att konstruera och tillverka elbilar samt energilagringssystem. Tesla är baserat i Kalifornien, sysselsätter fler än 13 000 personer på fyra kontinenter och tillverkar bilar i vår fabrik i Fremont, Kalifornien. Vi bygger för närvarande Gigafactory - världens största fabrik för litiumjonbatterier - i Sparks, Nevada, och har börjat tillverka energilagringsprodukter. För närvarande tillverkar Tesla två premiumelbilar - Model S och Model X - från grunden konstruerade för att vara världens bästa bil respektive världens bästa SUV. Model S belönades med Motor Trends prestigefyllda pris Car of the Year 2013 och fick det högsta säkerhetsbetyg någonsin av alla bilar som testats av NHTSA. Model S erhåller även ett 5-stjärningt säkerhetsbetyg från Euro NCAP. Nyligen lanserade Model X har världens första Falcon Wing-dörrar och Teslas prisbelönta elektriska drivlina för fyrhjulsdrift. Båda fordonen har tillgång till mer än 400 gratis Tesla Supercharger-stationer - världens snabbaste teknik för laddning av elfordon. Model 3, vår tredje generations elbil, är under utveckling. Tesla tillverkar Powerwall, ett batteripaket för energilagring för bostäder, samt Powerpack energilagringssystem för kommersiell- och industribruk avsedda för att sänka elkostnader samt bidra till jämn förbrukning och mer tåliga elnät. Tesla satsar på att anställa och utveckla de främsta talangerna från hela världen inom varje givet område. Våra världsklassiga team arbetar efter en okonventionell filosofi för produktutveckling, med omfattande samarbete mellan olika discipliner, platt organisationsstruktur och tekniska bidrag på alla nivåer. Du förväntas utmana och anta utmaningar, skapa innovation och vara innovativ. De här jobben passar inte alla, du måste brinna för att producera världens bästa fordon. Utan passion kommer du att finna det alltför svårt att göra det vi försöker åstadkomma.