Tesla öppnar nytt Service Center i Stockholm og söker Parts Advisors!

Tesla öppnar nytt Service Center i Stockholm og söker Parts Advisors!

Tesla växer och vi planerar att öppna ett nytt Service Center på Södra sidan om Stockholm under 2018. Därför letar vi efter dig som är motiverad att arbeta i ett av världens mest innovativa bilföretag och som är intresserad över möjligheten att öppna en helt nytt Service Center tillsammans med oss. Om detta låter som rätt utmaning för dig så läs vidare och sök redan idag

Tesla Motors söker efter erfarna Parts Advisors som kommer att vara en del av Teslas acceleration mot hållbar energi och transport . Befattningen innebär en hel del kundkontakt och den perfekta kandidaten bör därför inte bara vara en mästare på kundservice, utan även kunna ge grundläggande teknisk support.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter
 • Ta emot, plocka och skicka varor samt utföra materialinventering för att hjälpa vår fordonsserviceenhet.
 • Upprätta ett system för bildelarna och märka material med referensnummer för korrekt identifiering.
 • Hantera reservdelar i våra system. Här är sinnet för detaljer avgörande – du ansvarar för allt från att eskalera eventuella problem som måste hanteras, till att korrigera inkommande försändelser.
 • Svara på frågor från våra interna och externa leverantörer.
 • Förmedla uppskattad leverans- och ankomsttid för delar, inklusive göra regelbundna uppdateringar.
 • Besvara telefonsamtal, e-post och ta emot spontana kundbesök för att ge alla kunder bästa möjliga service och största uppmärksamhet.
 • Föra register över tid, utgifter, material och garantiskyldigheter.
 • Effektivt hantera flera prioriterade uppgifter åt gången, planera din arbetstid och hålla utsatta deadlines.
 • Hämta och leverera delar med stor skåpbil.
Krav på sökande
 • Dokumenterad arbetslivserfarenhet inom fordonsindustrin, samt erfarenhet av materialservice och distribution.
 • Examen eller betyg från ett universitetsprogram inom fordonsteknik är meriterande.
 • Kunskap om metoder, tekniker, delar, verktyg och material som används vid underhåll och reparation av fordon.
 • Grundläggande kunskaper i fordonsteknik relaterad till reparation och service av bilar.
 • Praktisk erfarenhet av återförsäljarprocessen och relaterad praxis, samt DMS-system, SAP och MS Office-paketet.
 • Utmärkt kommunikationsförmåga, muntlig såväl som skriftlig, samt förmåga att följa instruktioner.
 • Upprätthålla och utöva högsta nivå av yrkesmässig integritet och uppträdande som bildelsrådgivare.
 • Bra språkkunskaper på svenska och engelska i tal och skrift.
 • B-körkort
 • Truckkort är meriterande
Låter det som att vi har beskrivit dig? Då ser vi fram emot din ansökan så snart som möjligt!

Vänligen använd länken på sidan för att söka, då vi endast tar emot ansökningar elektroniskt. Samtliga ansökningsbrev och CV måste vara på engelska.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Transport & Logistik, Lager, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tesla.com
Sista ansökningsdag 3 aug (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tesla påskyndar världens övergång till hållbara transporter och hållbar energiförbrukning genom att konstruera och tillverka elbilar samt energilagringssystem. Tesla är baserat i Kalifornien, sysselsätter fler än 13 000 personer på fyra kontinenter och tillverkar bilar i vår fabrik i Fremont, Kalifornien. Vi bygger för närvarande Gigafactory - världens största fabrik för litiumjonbatterier - i Sparks, Nevada, och har börjat tillverka energilagringsprodukter. För närvarande tillverkar Tesla två premiumelbilar - Model S och Model X - från grunden konstruerade för att vara världens bästa bil respektive världens bästa SUV. Model S belönades med Motor Trends prestigefyllda pris Car of the Year 2013 och fick det högsta säkerhetsbetyg någonsin av alla bilar som testats av NHTSA. Model S erhåller även ett 5-stjärningt säkerhetsbetyg från Euro NCAP. Nyligen lanserade Model X har världens första Falcon Wing-dörrar och Teslas prisbelönta elektriska drivlina för fyrhjulsdrift. Båda fordonen har tillgång till mer än 400 gratis Tesla Supercharger-stationer - världens snabbaste teknik för laddning av elfordon. Model 3, vår tredje generations elbil, är under utveckling. Tesla tillverkar Powerwall, ett batteripaket för energilagring för bostäder, samt Powerpack energilagringssystem för kommersiell- och industribruk avsedda för att sänka elkostnader samt bidra till jämn förbrukning och mer tåliga elnät. Tesla satsar på att anställa och utveckla de främsta talangerna från hela världen inom varje givet område. Våra världsklassiga team arbetar efter en okonventionell filosofi för produktutveckling, med omfattande samarbete mellan olika discipliner, platt organisationsstruktur och tekniska bidrag på alla nivåer. Du förväntas utmana och anta utmaningar, skapa innovation och vara innovativ. De här jobben passar inte alla, du måste brinna för att producera världens bästa fordon. Utan passion kommer du att finna det alltför svårt att göra det vi försöker åstadkomma.