Service Technicians till Tesla Stockholm!

Service Technicians till Tesla Stockholm!

Om rollen
Som Service Technician kommer du jobba i ett internationellt och mångfasetterat team med de skarpaste vi har. Deras erfarenhet sträcker sig från fordonsbranschen till tyngre industri och karriärsbytare, men det som driver dem alla är Teslas mission att påskynda övergången till hållbara energilösningar. Du kommer jobba i ett av våra Service Center som är strategiskt placerade för att vara lättillgängliga för kunder och vid tillfälle kommer du också möta kunder utanför våra lokaler.

Du kommer utveckla dina tekniska förmågor genom en kombination av kurser och träning på plats. Utöver det kommer du att ha erfarna ledare och coacher vid din sida vars mål är att hjälpa teammedlemmarna att växa inom företaget, både lokalt och internationellt. Det här är din chans att revolutionera fordonservice samtidigt som du utvecklar din karriär.

Du kommer...

Ge service, reparera och förbättra.

Genom att använda våra system, avancerade verktyg och din egna erfaranhet kommer du undersöka, reparera och underhålla Tesla-fordon genom diagnostik, broms- och AC-service samt byte av motorer och batterier.

Inspektera. För att säkerställa att bilarna levereras till kunder i perfekt skick kommer du även inspektera dem innan leverans.

Övervaka. Med hjälp av elektronisk utrustning kommer du kalibrera och se över utrustning för att hålla den i toppskick, precis som våra Service Center.

Samarbeta. Du kommer ge stöd åt kollegor över hela regionen vid behov, både för att arbeta tillsammans och för att dela erfarenheter och "best practice".

Du är...

Tekniskt bevandrad. Du kan ha slutfört en teknisk utbildning. Du skulle kunna ha två eller fler års erfarenhet inom relevanta områden såsom fordons-, flyg-, elektro- eller marinteknik.

Snabblärd. Vare sig du lärt dig av erfarenhet eller genom studier kan du tänka snabb, anpassa dig efter nya förutsättningar och gillar att bli utmanad. Du gillar att ha många bollar i luften och göra ett jobb med högt tempo som aldrig blir tråkigt.

En lagspelare. Du gillar att jobba tillsammans med olika typer av människor och du kan jobba i skift för att stödja ditt team.

En kommunikatör. Du vet hur du ska formulera dig och göra din röst hörd och du har goda kunskaper i engelska.

Körkortsinnehavare. Du har ett giltigt körkort och ett säkert förflutet som förare.

Vi erbjuder:
  • En tydliga karriärväg med kontinuerlig utbildning och utveckling för att du ska kunna nå dina personliga karriärmål.
  • En säker, ren och snabbrörlig arbetsmiljö
  • Möjligheten att jobba tillsammans med kollegor från andra platser för att utbyta lärdomar och ge support
  • En spännade roll på världens ledande företag för hållbara transporter där du gör skillnad varje dag.
Ansök online med ett engelskt CV
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tesla.com
Sista ansökningsdag 31 jan (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tesla påskyndar världens övergång till hållbara transporter och hållbar energiförbrukning genom att konstruera och tillverka elbilar samt energilagringssystem. Tesla är baserat i Kalifornien, sysselsätter fler än 13 000 personer på fyra kontinenter och tillverkar bilar i vår fabrik i Fremont, Kalifornien.

Vi bygger för närvarande Gigafactory - världens största fabrik för litiumjonbatterier - i Sparks, Nevada, och har börjat tillverka energilagringsprodukter. För närvarande tillverkar Tesla två premiumelbilar - Model S och Model X - från grunden konstruerade för att vara världens bästa bil respektive världens bästa SUV. Model S belönades med Motor Trends prestigefyllda pris Car of the Year 2013 och fick det högsta säkerhetsbetyg någonsin av alla bilar som testats av NHTSA. Model S erhåller även ett 5-stjärningt säkerhetsbetyg från Euro NCAP. Nyligen lanserade Model X har världens första Falcon Wing-dörrar och Teslas prisbelönta elektriska drivlina för fyrhjulsdrift. Båda fordonen har tillgång till mer än 400 gratis Tesla Supercharger-stationer - världens snabbaste teknik för laddning av elfordon. Model 3, vår tredje generations elbil, är under utveckling. Tesla tillverkar Powerwall, ett batteripaket för energilagring för bostäder, samt Powerpack energilagringssystem för kommersiell- och industribruk avsedda för att sänka elkostnader samt bidra till jämn förbrukning och mer tåliga elnät. Tesla satsar på att anställa och utveckla de främsta talangerna från hela världen inom varje givet område.

Våra världsklassiga team arbetar efter en okonventionell filosofi för produktutveckling, med omfattande samarbete mellan olika discipliner, platt organisationsstruktur och tekniska bidrag på alla nivåer. Du förväntas utmana och anta utmaningar, skapa innovation och vara innovativ. De här jobben passar inte alla, du måste brinna för att producera världens bästa fordon. Utan passion kommer du att finna det alltför svårt att göra det vi försöker åstadkomma.