Säljare i Stockholm

Säljare i Stockholm

Teknisk säljare

med produktansvar för effektbrytare

Inom Terasaki har vi ett uppdrag som sträcker sig långt mer än att bara hantera produkter, teknik och processer. Vår vardag präglas av att tillsammans arbeta för att utveckla lösningar baserade på våra kunders behov och därigenom nå våra affärsmål. Nyfikna medarbetare och säkerhet är vår första prioritet och skapar en arbetsmiljö där du kan växa på ett personligt såväl som professionellt plan.

Vi erbjuder

En självständig och utvecklande roll med stort eget ansvar. Du får möjligheten att arbeta i ett internationellt företag med öppen kultur som kännetecknas av mångfald och integration. Du kommer att bli en del av ett sammansvetsat team som stödjer och arbetar tillsammans med försäljningsorganisationen inom Terasaki Sverige. Det erbjuds goda personalförmåner och en fin arbetsplats i Saltsjö-Boo i Stockholm.

Arbetsuppgifter

Som teknisk säljare kommer du ha en arbetsroll som växer med dig. Du kommer att börja som innesäljare och vara första kontakt mot kunden tillsammans med teamet. Dessutom kommer du vara delaktig i att optimera processer och verktyg i samarbete med fältsäljorganisationen.

När du skapat förståelse och kunskap om kunder, produkter och processer kommer du att få ett eget kundansvar. Med kontoret som bas kommer du även att genomföra personliga besök hos kund. Din roll innebär även på sikt att identifiera nya kunder samt att förvalta de relationer vi redan har med en mycket hög servicenivå.

Din profil
  • Teknisk bakgrund, gärna med erfarenhet från installations- eller konsultbranschen inom elkraft
  • Tidigare erfarenhet av försäljning alternativt viljan att utvecklas med ett genuint intresse för att bygga långsiktiga kundrelationer
  • Van vid att arbeta med dator och har goda kunskaper i Officepaketet
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort
  • Teknisk utbildning på högskolenivå är meriterande
Kontakt

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Per Asplund på Säljpoolen, 031 - 704 51 92.

Välkommen med din ansökan!

Terasaki Electric Co. Ltd är ett japanskt företag som grundades 1923 och är listat på JASDAQ börsen.

Terasaki Electric (Europe) Ltd grundades 1972 i Skottland. Tillsammans med våra samarbetspartners och tre filialer i Spanien, Italien och Sverige är vi verksamma i över 50 länder runt om i världen. I Glasgow monterar, modifierar och testar vi våra högkvalitativa effektbrytare. Vi är representerade inom alla industrigrenar. Terasaki är marknadsledande i världen på kopplingsapparater och ställverk för marina system. Sedan 2017 har vi även lager i Sverige. För mer information var god se www.terasaki.com

Sökord: säljare, försäljare, teknisk säljare, utesäljare, fältsäljare, distriktsäljare, sälj
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 6 mars (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!