Erfaren Servicetekniker med elbakgrund

Erfaren Servicetekniker med elbakgrund

Rollen

I rollen som servicetekniker kommer du att hjälpa till vid installation och underhåll av storskaliga generatorer, transformatorer samt kyl-och värmeaggregat. Detta sker på företagets depå eller ute hos kunder i enlighet med kvalitetsinstruktioner. Eftersom kunderna finns över hela Sverige innebär det resor med ev. övernattning (ca 5-6 per månad). Du kommer att ingå i ett skandinaviskt team med depåer i Sverige och Norge. Du rapporterar till depåchefen.

Du erbjuds

Du kommer att få arbeta med många roliga och spännande projekt där vi tillsammans löser kundernas önskemål. Företaget är ett stabilt bolag med ett starkt varumärke som erbjuder möjligheter till utveckling.
Ett roligt och varierande arbete väntar dig!

Din profil

För att trivas i rollen är du en driftig och serviceinriktad person.
Du har en komplett tekniskt gymnasium-eller KY-utbildning i grunden - gärna inriktad mot kyla/värme. Du kan ha arbetat som elektriker, servicetekniker, mekaniker eller liknande tidigare.
Du är händig och genuint tekniskt intresserad. Du är självgående och har förmåga att arbeta strukturerat och metodiskt i alla situationer. För företaget är det viktigt att du är en lagspelare som vill utvecklas för att ge den bästa servicen till våra kunder.
Eftersom det ingår resor i arbetet har vi som krav att du har körkort, bra kunskaper i både svenska och engelska, muntligt och skriftligt. Ett plus är om du redan har truck kort. En del av arbetet är fysiskt.

Intresserad?

Du söker tjänsten som servicetekniker via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Linus Engdahl, 0708-582369, på TEMP-TEAM.
Mer info
Kontaktperson Linus Engdahl
Telefon 0708-58 23 69
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Temp-Team Sverige AB
Sista ansökningsdag 6 okt (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Är du servicetekniker och vill vara den första personen på en ny arbetsplats med ett redan etablerad verksamhet och arbetssätt? Då skulle du kunna vara personen vi söker!