Projektledare till TietoEVRY i Stockholm

Projektledare till TietoEVRY i Stockholm

Rollen

I rollen som projektledare kommer du att ingå i olika globala projektteam och vara en nyckelperson i alla leveransfaser tillsammans med Solution Architect och Technical Arcitect. Omfattningen och tidsåtgången på projekten varierar och styr antalen projekt som du är ansvarig för. I rollen kommer du främst ha kontakt med projektmedlemmar samt beställare hos kund på ledande positioner eller i linjebefattningar. Din roll som projektledare är både varierande och bred, därav kan dina arbetsuppgifter samt fokus skifta mellan olika projekt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara;
 • Leda leveransen och projektmedlemmarna i alla delar av Dynamics 365-implementationer
 • Hålla budget och deadline i projekten
 • Leda interna och externa projektmöten
 • Nyckelperson i Bid Management
För att du ska känna dig trygg i din nya roll som projektledare på TietoEVRY får du från start en gedigen onboardingprocess som anpassas efter din kunskaps- och erfarenhetsnivå.

Din profil

För att lyckas i rollen som projektledare besitter du följande kvalifikationer;
 • Minst 5 års projektledarerfarenhet av att implementera stora internationella ERP/CRM-lösningar
 • Gärna erfarenhet av Microsoft Dynamics
 • Tidigare erfarenhet av olika projektmetoder såsom Agil, Vattenfall och Scrum
 • Bekant med Microsoft Sure Step
 • Mycket god dokumentationsvana
 • Flytande i tal och skrift i svenska eller danska samt engelska
 • B-körkort
Som person är du kommunikativ och har en mycket god förmåga att utveckla och bibehålla goda relationer med dina kunder. Vidare är du utåtriktad, har en pedagogisk ådra och har lätt för att tala inför grupper. Du har en problemlösande inställning samt har en förmåga att vara flexibel när dina projekt kräver det. Du är också en god organisatör och har förmåga att prioritera rätt. Vidare har du en teknisk förståelse samt en förmåga att kunna analysera komplexa problem.

Intresserad?

Låter detta som nästa utmaning för dig i karriären? Då är du välkommen att ansöka redan idag! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Cindy Hultman på telefonnummer 040- 611 07 70.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Temp-Team Sverige AB
Sista ansökningsdag 13 apr 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arbetar du som projektledare idag, har erfarenhet av att implementera stora affärssystem och söker nästa utmaning i karriären? Vill du arbeta i en stor global leveransorganisation där du har stor möjlighet att påverka ditt arbete? Då har vi möjligheten för dig. TietoEVRY har en spännande tillväxtresa framför sig och vi söker därför ytterligare en projektledare till deras Microsoft Dynamics team i Stockholm.

Företaget
TietoEVRY är ett ledande mjukvaru- och tjänsteföretag som skapar digitala fördelar för samhällen och företag. Med huvudkontor i Finland och cirka 24 000 experter över hela världen har företaget en lokal närvaro och en global kapacitet inom sitt område. TietoEVRY samarbetar med tusentals företag i mer än 90 länder och företagets nordiska värderingar och arv styr framgångarna.