Junior säljare till Telinet Energi

Junior säljare till Telinet Energi

Telinet expanderar!

Är du i början av din säljkarriär så får du nu möjligheten att bygga på dina erfarenheter och komma in i ett sammansvetsat säljteam på elva personer där man jobbar med hela säljprocessen. Du kommer arbeta med att ringa till både nya och gamla kunder, behovsanalyser, avtal och tillsammans med teamet klara våra säljmål. Stämningen är både professionell och ansvarsfull men med lekfullhet. Den gemensamma nämnaren för Telinet är att vi har kul tillsammans och firar varandras framgångar.

Om det är dig vi söker är du förmodligen en person med självsäkerhet och är orädd då det behövs för att känna sig trygg i att snabbt kunna kommunicera med kunder. Du bör vara målstyrd och känna dig driven av att nå din egen budget, med en personlig mognad tar du dig närmare dina mål. Meriterande är om du har erfarenhet inom telefonförsäljning och ett krav är att du har gymnasiekompetens.

Vad erbjuder vi?
  • Fast + provisions lön utan tak
  • Generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr!
  • Bra teamkänsla och kul på kontoret (just nu hemarbete)
  • Säljutbildningar och kontinuerlig personlig utveckling
  • Karriärmöjligheter på företaget
  • Säljtävlingar med priser
  • Roliga Sommarfester, Julfester och AW:s
  • Frihet under ansvar
Som en del av Telinet bidrar du till vår kultur och lever efter våra värdeord "Respekt - Ansvar - Stolthet".
Tillsammans blir vi "powered by you" för att hålla en härlig stämning på kontoret.


Ansökan:
I ett GDPR syfte tar vi inte emot ansökningar via mail eller telefon, utan endast via denna annons Vi gör urval löpnade och kan avsluta processen tidigare om vi hittar rätt kandidat.

Ansök nu och lycka till!

Telinet Energi startade i Norge 2003 av bröderna Arctander. Sedan 2009 har vi haft ett kontor i Stockholm och har verkat med en helt egen organisation på plats sedan 2012. Vi är ett sammansvetsat team och vår hjärtefråga är att ge privatpersoner ett grönt, förmånligt alternativ när det kommer till elavtal. Arvet från de norska fjordarna har gett oss 100% naturligt fokus på naturliga energikällor från början, och vi säljer idag bara el från sol, vind och vatten. Hela företaget är klimatkompenserat och 2010 började vi bygga upp en egen vindkraftsproduktion på Öland.
Mer info
Kontaktperson Janice Johansen
Telefon 073 376 32 11
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 mars 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Telinet Energi startades i Norge 2003 av bröderna Arctander och vi har funnits i Sverige sedan 2009. Arvet från de norska fjordarna har gett oss 100% naturligt fokus på naturliga energikällor från början, och vi säljer idag bara el från sol, vind och vatten.

Vi vill bidra till bättre miljö, ökad konkurrens och lägre priser på den skandinaviska elmarknaden. Allt vi gör handlar därför om att pressa priserna på förnybar energi. Med en liten, effektiv organisation har vi dessutom lägre kostnader än de etablerade monopolbolagen.

Hela företaget är klimatkompenserat och 2010 började vi bygga upp en egen vindkraftsproduktion på Öland.