Digital Analytiker

Digital Analytiker

Är du en självgående, kommunikativ och analytisk person med leveransfokus? Då kan detta vara helt rätt tjänst för dig. Här får du möjligheten att vara en del av ett drivet team inom TV4 Media som arbetar brett med analys för TV4.

Är det här din nästa möjlighet?
TV-landskapet har förändrats och fortsätter att förändras. Användare får fler tjänster att välja mellan och ställer högre krav på de tjänster de använder. Det innebär att vi ständigt utmanas i att utveckla vårt erbjudande för att möta användarnas behov. För att optimera både innehåll och tjänst måste vi som organisation förstå användare och vad de vill ha, vid varje givet tillfälle.

I detta ökar vikten av analys och det ställer också krav på oss analytiker att förstå behoven från våra användare och hur vi kan tillgodose dem för att bygga en bättre och mer relevant TV-upplevelse, oavsett var användaren befinner sig.

Som digital analytiker kommer du ha många kontaktytor i organisationen, du jobbar nära Produktägare & UX samt redaktörer och stöttar dem i deras dagliga arbete. Förutom att vara en vass analytiker behöver du också trivas med att självständigt driva projekt och ta egna initiativ. Du är ansvarstagande och att leverera i tid och med hög kvalitet är en självklarhet för dig.

Vi använder i huvudsak Googles produkter när det kommer till spårning, analys och optimering av tjänsterna så erfarenhet av dessa är en förutsättning. De senaste åren har mycket resurser lagts på att skapa och implementera ett heltäckande och uniformt mätramverk som mäter användarbeteende på alla våra digitala plattformar. Vi samlar all data i BigQuery så mycket av arbetet sker med hjälp av SQL.

Är det här du?
Din erfarenhet:
  • Ett par års erfarenhet i en jämförbar roll, antingen på byrå eller inom en större organisation.
  • Erfarenhet av att arbeta med Google Analytics
  • Goda grunder och ett intresse för att jobba i SQL
  • Erfarenhet av A/B testning är meriterande
  • Kan arbeta självständigt och ta egna initiativ
  • Som person är du prestigelös och pragmatiskt
Mer än bara ett jobb!
Oavsett vilket jobb du söker hos oss, ger vi dig verktygen och stödet du behöver för att styra din personliga utveckling. Vi vill hjälpa dig att utvecklas både på ett personligt plan och i din yrkesroll. Hos oss blir du en del av ett kreativt, motiverande och välkomnade företag där alla kan vara sig själva, med likvärdiga möjligheter att utvecklas. Vi respekterar människor och värdesätter mångfald. Förutom en attraktiv och inkluderande arbetsmiljö erbjuder vi flexibilitet och ett brett utbud av olika förmåner.

Intresserad?
Tveka inte att skicka in din ansökan om du vill bli en del utav vårt team! Om du vill veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta mig på asa.wallin@tv4.se eller 073-785 4017.

Vi ser fram emot din ansökan. För att kunna hantera dina personuppgifter på ett säkert sätt, ber vi dig att ansöka via vårt rekryteringssystem. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post eller andra kanaler. Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 2021-04-17.

Välkommen till TV4 - Home to your next big opportunity!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är Nordens största kommersiella tv-bolag. TV4 och C More är ledande i utvecklingen av rörlig bild och digitaliseringen av tv-industrin med hjälp av kraften och styrkan i våra varumärken – och hos våra fantastiska medarbetare. Med en stor mängd tv-kanaler och andra tjänster, bjuder vi in hela Sverige till en tv-upplevelse i världsklass. Att ständigt vara relevanta, stå på användarnas sida och att vara en del av Sverige – det är några av våra viktigaste uppgifter.