Teamleader till TeliNet!

Teamleader till TeliNet!

Kort om tjänsten

Telinet som bolag befinner sig i en expansiv fas och har en rolig och spännande resa framför sig. Det finns stora planer där de vill hitta en ny Teamleader som vill bidra till att nå deras vision att lyfta deras säljteam till en ny nivå. De erbjuder dig i denna roll en möjlighet att få växa som ledare tillsammans med deras säljteam. Säljavdelningen består av en social grupp som alltid har fokus på kunden.

Tjänsten innebär anställning via Dreamworks dotterbolag Swesale.

Om verksamheten

Telinet Energi startades i Norge 2003 och har funnits i Sverige sedan 2009. Arvet från de norska fjordarna har gett oss 100% fokus på naturliga energikällor från början och har från start uteslutande levererat el från solen, vinden och vattnet. Vi sitter i fina lokaler i Fältöversten vid Karlplan mitt i centrala Stockholm.

Hos Telinet blir du utbildad med vilka elavtal de har, systemet dem jobbar i samt att de erbjuder dig en professionell vägledning inom deras coachning-filosofi och kontinuerlig personlig utveckling.

Mer om tjänsten

Med denna roll kommer du att ha mycket frihet under ansvar och du kommer att ha möjligheten att bygga upp och få utlopp för dina kreativa sidor då de gärna gillar att jobba snabbfotat och framåt i bolaget.

Är du en person att som känner att du är redo för en riktig utmaning är detta tjänsten för dig!

Som Teamleader för Telinet Energi har du ett helhetsansvar för dina säljare, deras utveckling, välmående och resultat.

Du kommer att leda teamet samtidigt som du bidrar med dina egna resultat och prestationer till gruppen och försäljningen. Rapportering kommer ske dagligen till försäljningschef.
Du kommer även att ansvara för att teamet utvecklas samt når eller överträffar budget och uppsatta mål.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker en energifull och kommunikativ person med intresse för att alltid sträva framåt. Du är en bra människokännare och har lätt för att ta dig an alla typer av människor. Du är en person som är bra på att stötta, peppa och du trivs med eget ansvar. Vi ser också att du är driven och tävlingsinriktad och det är starkt meriterande om du har erfarenhet av elbranschen.

Erbjudande:
Erbjudande:

En trygg anställning på 100%
 • Lön samt provision
 • Bra teamkänsla och kul på kontoret
 • Utbildning och kontinuerlig personlig utveckling
 • Karriärmöjligheter på företaget
 • Frihet under ansvar
Din profil

Vi söker dig som:
 • Har tidigare erfarenhet av ledarskap/coaching
 • Har minst 2 års erfarenhet av telefonförsäljning
 • Har erfarenhet av elbranschen, telekombranschen, försäkringar eller liknande (meriterande men ej ett krav)
 • Gillar tävlingar och att sätta upp mål
 • Drivs av att se andra människor lyckas och få resultat.
 • Gillar att utbilda och se till varje persons utveckling
Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande. Vid frågor eller funderingar kontakta gärna Clara Åström på 073 501 35 77 eller clara.astrom@dreamwork.se.
Mer info
Kontaktperson Clara Åström
Telefon 073 501 35 77
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 17 dec 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.