Kundsupport 1st Line sökes till Teletec!

Kundsupport 1st Line sökes till Teletec!

Dina arbetsuppgifter

Vad kan Teletec erbjuda dig? Ett socialt arbete i en intressant bransch som ständigt utvecklas samt ett härligt och sammansvetsat team!

I rollen som kundsupport kommer du vara personen som kunderna först kommer i kontakt med. Genom utbildning kommer du få grundläggande kunskaper för att kunna besvara samt bedöma alla typer av inkommande ärenden och hur det ska skickas vidare.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara:
  • Hantera inkommande samtal samt mail gällande flertalet kundärenden
  • Agera teknisk support gentemot Teletecs återförsäljare och kunder
  • Göra en bedömning av inkommande ärenden
  • Administrativt arbete i Teletecs ärendehanteringssystem
Är du personen med ett allmänt teknikintresse och är en mästare i kundvård? Då är detta den perfekta tjänsten för dig! Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Din profil

Som person ser vi att du har ett genuint intresse för teknik och har tidigare arbetat som kundtjänstmedarbetare eller motsvarande. Du är social, stresstålig och har ett väl bemötande. Då du kommer ha en supporterande roll är det viktigt att du är trygg och har ett organiserat arbetssätt samt alltid ger den bästa servicen. Vidare ser vi att du trivs att arbeta i ett högt tempo och har lätt för att hantera stressiga situationer. Slutligen ser vi att du har god datorvana, är flytande i svenska och goda kunskaper i engelska.

Vi erbjuder en tjänst i en bransch som växer och förändras hela tiden, vilket ger dig möjligheter att utvecklas långsiktigt i din roll.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 nov 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Teletec Connect är en av Nordens ledande distributörer av professionella elektroniska säkerhetsprodukter för inbrottslarm, kameraövervakning, brandlarm och passerkontroll samt därtill närliggande områden. Teletec Connect är lokaliserad med kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo och Köpenhamn och har över 2000 återförsäljare i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Till kontoret i Årsta söker Teletec nu dig som är en serviceinriktad person med stort teknikintresse och vill vara del av utvecklingen av deras nya supportfunktion. Uppdraget är på heltid och beräknas starta omgående och är inledningsvis ett konsultuppdrag via Studentwork på tre månader där ambitionerna är att det sedan ska leda till en överrekrytering direkt till Teletec.