Drivna kundtjänstmedarbetare till Kreta

Drivna kundtjänstmedarbetare till Kreta

Om kunden
Drömmer du om att bo och jobba utomlands, i ett land med ett klimat som är behagligt året om? Uppfyll din dröm genom att följa med Teleperformance till Kreta! Teleperformance växer så det knakar och söker nu, med vår hjälp, dig som vill utvecklas tillsammans med dem på kontoret nere i Chania/Grekland. Söker du ett långsiktigt äventyr är arbetet på Teleperformance en möjlighet för dig med rätt driv att starta redan i november - Ta chansen att söka redan idag!

Arbetsbeskrivning
Hos Teleperformance arbetar du med att ta emot inkommande samtal där du analyserar problem och på ett snabbt, engagerat och pedagogiskt sätt löser kunders ärenden, av såväl enkel som komplicerad karaktär.
I arbetet som kundtjänstmedarbetare för en välkänd svensk teleoperatör kommer du stötta kunder med merförsäljning, fakturafrågor och andra frågeställningar. Du kommer även att jobba med försäljning i form av nyteckning av abonnemang.
Du ingår i ett dynamiskt och driftigt team som älskar att ge service och möta kundens behov. Teleperformance arbetar med många kända varumärken och ger sina anställda en fantastisk möjlighet att utvecklas inom både kundvård, merförsäljning och ledarskap.

Teleperformance kan erbjuda dig:
  • Betalt boende under hela din anställning, samt betald flygbiljett till Kreta
  • 14 månaders lön per år (Du läste rätt! 2 extra månadslöner)
  • Höga provisioner som baseras på dina prestationer
  • Flertalet interna utvecklingsmöjligheter
  • Nordiskt management
  • Personalaktiviteter, event och roliga tävlingar
  • En spännande och glädjefylld arbetsplats med fantastiska kollegor!
Utbildning
Relevant utbildning kopplat till tjänsten är meriterande.

Erfarenhet
Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter och har erfarenhet av kundtjänst samt merförsäljning sedan tidigare är detta ett stort plus.

Personliga kvalifikationer
Du som söker måste vara över 18 år och behärska svenska språket flytande i både tal och skrift.

Brinner du för service och framförallt merförsäljning, har glimten i ögat och drivs av utmaningar kommer du att passa in och trivas. Du har ett stort intresse för att hjälpa människor och underlätta deras vardag. För att trivas i rollen ser vi att du är serviceminded, professionell, noggrann och säljinriktad. Du har förståelse och kan anpassa dig efter kundens behov samtidigt som du med säkerhet vägleder till en lösning. Du har även en god förmåga att ta ansvar och tycker om att söka lösningar på de problem som kan uppstå.

Lön och anställningsvillkor
Fast lön + provison.
Rätt person kommer att erbjudas anställning av Teleperformance.

Ansökan
Skicka din ansökan redan idag via länken.

Startdatum
Uppstart sker från mitten av nov och med löpande intervaller.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.