Head of Group Accounting till Teleopti, Stockholm

Head of Group Accounting till Teleopti, Stockholm

Vi söker nu ytterligare en stjärna för att förstärka vårt globala ekonomi-team. Som vår Head of Group Accounting kommer du ha ett övergripande ansvar för koordinering och kvalitetssäkring av redovisning i koncernen med dess 14 dotterbolag och filialer. Det här är ett jobb för dig som är en kunnig koncernredovisningsekonom i botten och vill få ett internationellt perspektiv på redovisning, skatt och moms och ta ett helhetsgrepp om boksluten. Teleopti befinner sig i en spännande fas så nu är bra tid att börja hos oss för att vara med på vår framgångsresa. Arbetsplatsen finns i Garnisonen på Östermalm och du rapporterar till CFO.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Koncernredovisning och konsolidering
 • Redovisningsprocessen i sin helhet (processer, rutiner, revision etc.)
 • Bokslutsprocessen i hela koncernen
 • Finansiell intern och extern rapportering
 • Årsredovisningar och skattedeklarationer
 • Kontaktperson mot skatteverket och våra externa revisorer
 • Internkontroll
Kvalifikationer och erfarenhet:

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med minst 5 års dokumenterad erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete och koncernredovisning, gärna med en bakgrund från revision. Du är van att arbeta i moderna affärs- och koncernredovisningssystem samt Excel. Erfarenhet av systemimplementering är meriterande. I arbetet ingår mycket internationella kontakter och du kommunicerar därför obehindrat på engelska i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper

Som person är du van att agera självständigt och driver framgångsrikt projekt med många interna och externa kontaktytor. Du gillar att hjälpa och stötta kollegor och blir gärna involverad i olika digitala förändringsprojekt inom ekonomifunktionen. Självfallet är du noggrann och månar om god kvalité i arbetet du levererar.

Placeringsort: Stockholm

Teleopti

Teleopti är ett internationellt svenskt företag och en av de bästa i världen på det vi gör - erbjuder Workforce management programvara för en förbättrad kundservice. Förra året växte vi, både på ordersidan och vårt team av Teleoptimister (det är vad vi kallar oss själva) med över 20%. Idag är vi 220 kollegor som representerar många olika kulturer, placerade på 18 kontor världen över.

På Teleopti ser vi inga gränser när det kommer till mångfald på våra kontor. Mångfald berikar vår organisation och våra kundrelationer. Vi är väldigt stolta över att de som betyder mest för oss uppskattar vår närhet. Vi rankas årligen högt i Great Place to Works undersökningar, nio av tio kunder rekommenderar oss och vi har sedan starten 1992 vuxit organiskt och samtidigt gått med vinst. Vi bygger vår affär med hjälp av hjälpsamma och hängivna kollegor och chefer, med en arbetsplats där vi ser både varandra och våra kunder. Vi kallar detta Teleoptism och det förkroppsligar också våra värdeord; Snabbhet, Professionalism, Engagemang och Närhet.

Är du också någon som hellre säger ja än nej? Då är du kanske en Teleoptimist.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Teleopti med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Anette Wickholm 070-712 9808. Intervjuer och urval kommer att ske först efter jul- och nyårshelg, men skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 11 januari 2019. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Setill att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Välkommen med din ansökan!

Group accountant, Group accounting specialist, Group accounting, Accounting specialist, Accountant, Senior accountant, Sr accountant, Accounting manager, Chief accountant, FA&P, Group controller, Senior financial controller, Financial controller, Group finance, CFO, Head of Finance, Financial Manager, koncernredovisare, koncernredovisningsansvarig, koncernredovisningsekonom, koncernredovisningsspecialist, koncernredovisningschef, redovisningschef, redovisningsspecialist, kvalificerad redovisningsekonom, IFRS, K3
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Ekonomi, Redovisningsekonom, Revision
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)