Hej! Vi på telehantering har många nya spännande projekt på gång och söker efter nya medarbetare till vårt härliga gäng. Är du en av de?

För oss är dina personliga egenskaper viktiga. För att vara framgångsrik och trivas i rollen behöver du vara ansvarstagande men även noggrann och pålitlig. Du är en person som trivs med att hjälpa människor och kan bemöta våra kunder på ett ödmjukt och professionellt sätt. Du är välkommen till ett flexibelt och roligt arbete i ett expanderande företag med unika kollegor, kunder och arbetsplatser. Vi söker dig som idag är larmtekniker/ teletekniker / larminstallatör / elektriker och det är meriterande med erfarenhet av installation och driftsättning av säkerhetssystem. Vi erbjuder stora utvecklingsmöjligheter i vårt expansiva bolag.

Krav
Svenskt medborgarskap, B-körkort och prickfritt belastningsregister är ett måste då våra uppdrag ofta är säkerhetsklassade.

Arbetsuppgifter
Du kommer vara en del i vårt team där de finns goda förutsättningar att forma sin arbetsdag. Du kommer arbete med installationer, driftsättning på nya och befintliga anläggningar.

Är du den vi söker?

Din ansökan
Skicka din ansökan, med CV och personligt brev, genom att klicka på "Ansök".

Urvalsprocessen kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Om du har frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta John Egelstam, VD på Telehantering i Stockholm. john.e@telehantering.se

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Telefon 08 514 94 200
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Teknik & Ingenjör, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://telehantering.se/
Sista ansökningsdag 15 apr (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Telehantering är ett företag med mångårig erfarenhet och stort kunnande inom tele-, data- och säkerhetsinstallationer. Vi är idag ca. 70 anställda med ägandet slutet inom företaget. Vi är fabrikatsoberoende och inriktar oss på en lösning som passar kundens behov. Telehantering erbjuder hjälp med installation, service och dokumentation.
Telehantering finns i Stockholm, Göteborg, Sundsvall och Östersund
Telehantering är certifierade enligt ISO 9001 & 14001 och är av Försäkringsförbundet godkänd larminstallatör i larmklass I, II och III. Telehantering är Polisgodkänd larminstallatör och CANT-auktoriserad antenninstallatör. Telehantering är anläggarfirma för brandlarm och har även allmän elbehörighet.