Tele2-butikerna i Stockholm söker sommarjobbare!

Tele2-butikerna i Stockholm söker sommarjobbare!

Vi söker nu dig som vill sommarjobba i våra butiker i Stockholm i sommar - en perfekt möjlighet för dig som brinner för service och kundrelationer!

Vi arbetar nära våra kunder och ger service i en bransch som är en stor och viktig del av vardagen. Som Butikssäljare på Tele2 ansvarar du för att leverera den absolut bästa servicen till våra kunder och samtidigt göra vardagen lite lättare.

Vi har flera butiker runt om i Stockholm och söker nu dig som vill jobba hos oss under sommaren och täcka upp för ordinarie personal under semestrar. För rätt person finns goda möjligheter att forsätta jobba extra i våra butiker under hösten. Detta kan vara perfekt för dig som studerar eller har andra sysslor vid sidan av under terminerna och vill arbeta heltid under några veckor i sommar. Som person ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från något serviceyrke och ett stort intresse för att lära dig mer inom kundservice och försäljning.

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll i en miljö där du har möjlighet att göra skillnad. Vi har en familjär stämning och med teamet i ryggen får du det bästa utgångsläget för att prestera på topp.

På Tele2 drivs vi av intern utveckling och för rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter inom butikerna. Som nyanställd erbjuds du en gedigen introduktion med praktik i butik, introduktion av butikschef och ett digitalt utbildningspaket - allt för att göra dig mer rustad för butiksjobbet!

Tjänsten är en behovsanställning och placerad i Stockholm.

Låter det spännande? Tveka inte att söka redan idag! Intervjuer kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Vi begär utdrag ur belastningsregistret på alla vi anställer.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 24 mars (4 dagar kvar)