Manager Agile Transformation till Tele2

Manager Agile Transformation till Tele2

På Tele2 erbjuder vi en flexibel, prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens kommer att göra skillnad! Tele2 Sverige är i dag Sveriges näst största operatör på såväl privat- som företagsmarknaden. Våra nät är ryggraden i vår affär och vi är väldigt stolta över det nationella nät med 2G, 3G och 4G vi har byggt och som i dag ger täckning till över 99% av de svenska hushållen,www.tele2.se

I rollen som Manager Agile Transformation kommer du att vara en del av Business to Consumer IT (B2C IT). Enheten tar initiativ för IT- och digitala produkter i Sverige, till exempel våra lösningar för handel, självbetjäning, identitet och varumärke. Tillsammans med affärs- och marknadsföringsteamet utvecklar vi nya produkter från början till slut. Vi skapar tjänster som ger våra kunder värde och hjälper oss att uppnå våra affärsmål.

Om Tjänsten
Som Manager Agile Transformation ansvarar du för och leder ett team som består av 20 erfarna Agila coacher och Scrum masters. Gruppen ansvarar för vårt arbetssätt, definitionen av agile@Tele2 och arbetar med att leda ett flertal krossfunktionella utvecklingsteam genom vår agila transformation. Gruppen sitter centralt men agerar ute i de olika utvecklingsteamen som arbetar mot vår konsumentmarknad. Förutom personalansvar och budgetansvar ingår du i ledningsgruppen för Operational Excellence och du rapporterar till Head of Operational Excellence.

Din kompetens och erfarenhet
Vi söker dig som har akademisk utbildning eller motsvarande dokumenterad arbetserfarenhet. Du har flerårig erfarenhet av arbete med digital utveckling och en mycket god kompetens inom agil coaching och/eller som ledare för agila coacher. Vidare har du en god erfarenhet av arbete i roller med personalansvar. Du är kommunikativ och hanterar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Ifall du har erfarenhet av budgetansvar och ledningsgruppsarbete ser vi det som meriterande.

Personliga egenskaper
Som person är du passionerad och pragmatisk. Du brinner för det agila tänket och tycker om ett högt tempo. Du är förändringsbenägen samt har även erfarenhet av att leda i olika förändringsarbeten. Vidare har du ett starkt ledarskap, är inkluderande och duktig på att coacha och se dina medarbetare men också på att leda framåt.

Tele 2 erbjuder stora möjligheter till spännande karriärvägar. Hos oss ligger din framtid i dina egna händer. Vi ger dig chansen att utvecklas genom interna utbildningar och vidareutvecklingsprogram. Vi tar hand om dig, både i din roll på företaget, men även utanför. Hos oss finns möjligheten till ett flexibelt arbete och förmåner som rör hälsa, föräldralön och pension.

I den här rekryteringen samarbetar vi med p4it Search and Recruitment AB. Tveka inte att kontakta Jen Scheffel, jen.scheffel@p4it.se, 0733 118 798 eller Louise Furugård, louise.furugard@p4it.se, 0733 118 726 ifall du har några frågor rörande tjänsten.

Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Chef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 dec 2019 (19 dagar kvar)