Solution Sales Executive

Solution Sales Executive

OH YES! Telavox söker en Solution Sales Executive! Detta är drömjobbet för dig som älskar att jobba med relationsskapande lösningsförsäljning, som har god erfarenhet från telekom och IT och som längtar efter att vara en del av ett riktigt roligt bolag med egenutvecklad produkt!

Om du inte har hört talas om Telavox tidigare så är vi ett tech-bolag som utvecklar molnbaserade kommunikationslösningar för telefoni, växel, chatt och mycket mer till hela Norden, samt UK och snart resten av världen! Våra kunder är alltifrån start ups till enterprise bolag och vi växer så det knakar!

För att bli ännu vassare gör vi nu en spännande satsning i vår säljorganisation där vi ser behovet att stärka upp vårt team med erfarna säljare som kan hjälpa oss att växa ÄNNU MER!

Om jobbet
Som Solution Sales Executive hos oss på Telavox arbetar du med uppsökande försäljning mot företag och ansvarar hela säljcykeln från prospektering och mötesbokning till fysiskt möte och sign hos kund. Du bearbetar företagskunder inom segmentet 50-300 användare vilket gör att komplexiteten i dina case varierar från snabbare affärer till större upphandlingar. Med Stockholm som hemmaplan ansvarar du för och blir vårt ansikte utåt för hela regionen.

En viktig del är också att underhålla och vårda våra nyckelkunder i regionen. Du arbetar självständigt i ditt vardagliga arbete men som stöd har du ett hjälpsamt säljteam spritt över landet, en stöttande Sverigechef samt övriga supportfunktioner!

Om dig
För att bli en stjärna i rollen som Solutions Sales Executive har du en fantastisk förmåga att skapa förtroende och bygga långsiktiga relationer. Din höga energi och omättliga nyfikenhet i kombination med ditt affärssinne hjälper dig att driva affärerna i hamn. Du vågar tänka själv och vara kreativ i din roll. Det är värdefullt om du har ett upparbetat kontaktnät i regionen.

Vi ser även att du som söker har:
  • Minst 5 års erfarenhet av B2B och lösningsförsäljning
  • Drivet att jobba med nykundsbearbetning
  • Bakgrund från värdebaserad och konsultativ försäljning
  • Erfarenhet från försäljning av IT, Telecom eller SaaS-tjänster
  • B-körkort
Telavox is the place to be! På Telavox ser vi mångfald bland vår personal som en superkraft och en förutsättning för vår utveckling framåt. Hos oss är alla välkomna våra olikheter behövs för att vi ska kunna fortsätta stötta våra kunder med grymma upplevelser!

Vi kan med stolthet säga att vi kommer erbjuda dig:
  • Att vara en del i ett drivet och hjälpsamt team med hög energi
  • Egenutvecklad stark produkt
  • Roliga sociala evenemang såsom en årlig kick-off, familjedagar och aktiviteter med allt från yoga till brädspelskvällar
  • Ett generöst friskvårdsbidrag och gratis sjukvård genom KRY
  • Att vara en del av en skandinavisk framgångssaga i ett gasellbolag med globala visioner och pågående expansion
Om rekryteringsprocessen Vi är taggade på att se din ansökan så snabbt som möjligt och urval sker löpande i rekryteringsprocessen. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta HR Business Partner Hanna Lindkvist på 040-620 00 15 eller Rekryterande chef Louise Bäcke på 08-502 514 05
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 apr 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Telavox develops world-leading communications platforms with solutions for smart and efficient telephony, PBX, chat and much more. Regardless of whether it involves an entrepreneur-driven startup or a giant among giants, Telavox contributes to making companies more transparent, efficient and accessible.