Cloud Sales Executive

Cloud Sales Executive

Vi längtar efter DIG. Dig som älskar att jobba med värdebaserad komplex lösningsförsäljning, som har god erfarenhet av (eller nyfiken på) SaaS och som längtar efter att vara en del av ett riktigt roligt och entreprenörsdrivet mjukvarubolag i Unified Communications Världen. Är detta du?! Välkommen till oss på Telavox!

Vad gör du som Cloud Sales Executive?
Som Cloud Sales Executive är du ansvarig för att bearbeta nya kunder och arbetar du med hela säljprocessen- prospektering, utveckla dialogen med potentiella kunder, presentera rätt lösning och stänga affärer. Du samarbetar med vårt Sales Development team som supporterar med att generera leads, möten och affärsmöjligheter till dig att omsätta till business.

Vem är du?
För att lyckas i rollen som Cloud Sales Executive vill vi att du tidigare har tidigare försäljningserfarenhet inom telecom, IT och/eller SaaS-lösningar, och har god erfarenhet av att hantera B2B-affärer. Att du ser dig själv som en naturlig "closer" och har en förmåga att skapa förtroende, trygghet och engagemang hos våra kunder. Med ditt genuina intresse för försäljning och kommunikation besitter du verktygen som krävs för att utveckla dialogen och identifiera kundnytta och underliggande behov.

Telavox is the place to be!
Sedan Telavox resa började 2002 har vi stärkt vår position som den främsta framåttänkande kommunikationsplattformen för företag. Till skillnad från våra konkurrenter äger vi vår plattform och utvecklar allting själva in-house. Det är vi väldigt stolta över! Vi erbjuder telefoni, växeltjänster, chatt, möten och kontaktcenter - i en enda enkel plattform.

Vi är 260 Telavoxare i fem länder, med hjärtat i Skåne. Förutom att vara en del av ett entreprenörsdrivet och framåtlutande techbolag, samt ett energifyllt och proffsigt team, kan vi erbjuda dig; fast lön och resultatbaserad provision, generöst friskvårdsbidrag, försäkringar, gratis användning av KRY och ett gäng andra bra saker så som legendariska kick-offer och kompetensutveckling! Vi kommer lära dig allt om Value based Sales och UCaas! Hos oss får du dessutom vara med på en tillväxtresa. :-)

Vi gillar olika! Hos oss är alla välkomna, och våra olikheter behövs för att kunna fortsätta utveckla vår produkt, våra kunder och vår organisation! Läs mer om vår kultur, våra medarbetare och business i vår Culture Book.

Är du intresserad av att bli en del av vår framgångssaga? Ansök nu!
Vi ser verkligen fram emot att höra från dig! Skicka din ansökan så snart som möjligt. Om det finns några frågor, vänligen kontakta HR Business Partner Hanna Lindkvist på hanna.lindkvist@telavox.com.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Telavox develops world-leading communications platforms with solutions for smart and efficient telephony, PBX, chat and much more. Regardless of whether it involves an entrepreneur-driven startup or a giant among giants, Telavox contributes to making companies more transparent, efficient and accessible.