Cloud Sales Executive

Cloud Sales Executive

Vi längtar efter dig som är en driven säljare med god erfarenhet från relationsbyggande och lösningsorienterad B2B-försäljning inom IT och telecom! Är detta du?! Välkommen till oss på Telavox!

Vad gör Telavox?

Om du inte har hört talas om Telavox tidigare så är vi ett (riktigt roligt!) IT-bolag som utvecklar molnbaserade kommunikationslösningar för telefoni, växel, chatt och mycket mer till hela Norden, samt UK och snart resten av världen! Våra kunder är alltifrån start ups till enterprise bolag och vi växer så det knakar!

För att bli ännu vassare gör vi nu en spännande satsning i vårt Cloud Sales team där vi ser behovet att stärka upp teamet med erfarna säljare som kan hjälpa oss att växa ÄNNU MER!

Vad gör du som Cloud Sales Executive?

Som Cloud Sales Executive är du ansvarig för att bearbeta nya kunder och arbetar du med hela säljprocessen- prospektering, utveckla dialogen med potentiella kunder, presentera rätt lösning och stänga affärer. Du samarbetar med våra Cloud Sales Agents som kommer supporta med att generera leads, möten och affärsmöjligheter till dig att omsätta till business.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som Cloud Sales Executive vill vi att du tidigare har god tidigare erfarenhet av att jobba med lösningsorienterad B2B-försäljning inom telecom och IT. Att du ser dig själv som en naturlig "closer" och har en förmåga att skapa förtroende, trygghet och engagemang hos våra kunder. Med ditt genuina intresse för försäljning och kommunikation besitter du verktygen som krävs för att utveckla dialogen och identifiera kundnytta och underliggande behov.

Vad kan Telavox erbjuda dig?
  • Ett härligt gäng kollegor
  • Fast lön, aktivitetsbaserad bonus och resultatbaserad provision
  • Grymma sociala evenemang såsom kick-offs, AWs och sportaktiviteter
  • Att vara en del av en skandinavisk framgångssaga i ett gasellbolag med globala ambitioner
  • Fritt användande av tjänsten KRY och ett generöst friskvårdsbidrag
På Telavox ser vi mångfald bland vår personal som en superkraft och en förutsättning för vår utveckling framåt. Hos oss är alla välkomna våra olikheter behövs för att vi ska kunna fortsätta stötta våra kunder med grymma upplevelser!

Om rekryteringsprocessen
Vi är taggade på att se din ansökan så snabbt som möjligt och urval sker löpande i rekryteringsprocessen. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Hanna Lindkvist på 040-6200015 eller rekryterande chef Patrik Johansson på 08-121 305 32
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 mars 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Telavox develops world-leading communications platforms with solutions for smart and efficient telephony, PBX, chat and much more. Regardless of whether it involves an entrepreneur-driven startup or a giant among giants, Telavox contributes to making companies more transparent, efficient and accessible.