Konferensutvecklare/projektledare till ledande utbildningsföretag!

Konferensutvecklare/projektledare till ledande utbildningsföretag!

Om tjänsten

Som junior projektledare på Teknologiskt Institut arbetar du främst självständigt men också i team med att utveckla både etablerade och nya konferenser/kurser inom affärsområdet. Några av de yrkesområden Teknologiskt Institut vänder sig till är vård och omsorg, skola samt samhällsbyggnad.

Du ingår i ett arbetslag där fokus är att leverera kvalitativa produkter och god upplevelse, allt för att kunden skall bli nöjd.

Detta är en rekrytering vilket innebär att Studentwork sköter hela rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt hos Teknologiskt Institut.Dina arbetsuppgifter


Projektledaren ansvarar för att utveckla egna idéer från pitch till färdig konferens. Du arbetar i ett högt produktionstempo där du förutom produktskapandet även har ett kommersiellt och säljande ansvar i alla de forum och kontaktytor du verkar i.

Följande är en del av de arbetsuppgifter som tjänsten innebär:
  • Bevaka trender, omvärldsbevaka för nya kurs- och konferensidéer.
  • Ringa research, identifiera och intervjua målgrupper för konferenser.
- Identifiera och kontakta aktuella talare till dina konferenser.

- Producera konferensinnehåll med intresseväckande programtexter och marknadsföringsmaterial.

- Ansvara för lönsamhet och budget i projekten.

Din profil

Vi söker dig som är samhällsintresserad och har förmåga att snabbt sätta dig in i nya ämnesområden och identifiera nyckelord. Du gillar att arbeta mot tydliga leveransmål, i en snabbrörlig miljö där produktionscyklerna är korta. Du har förmåga att prioritera dina uppgifter utifrån lönsamhet och förväntad leveranskvalité. Vi tror vidare att du är en do:er som är orädd samtidigt som du har en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift.

Det är meriterande om du har en högskoleutbildning inom exempelvis event, sälj, marknadsföring, projektledning eller relevant arbetslivserfarenhet med koordinativa och ansvarsfulla projekt. Vi lägger störst vikt vid personlig lämplighet.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Emma Gefvert
Telefon 739 88 99 16
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 juli (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Trivs och utmanas du av att arbeta med produktutveckling och driva projekt på ett självgående sätt? Är du som person driven och nyfiken? Då är rollen som junior projektledare till Teknologisk Institut något för dig!

Teknologiskt Institut är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag. Med hundratals kurser, interaktiva onlineutbildningar och konferenser, bidrar dem årligen till över 10 000 personers kompetensutveckling.

Vi söker nu för Teknologiskt Instituts räkning ytterligare en medarbetare med uppdrag att snabbt identifiera marknadens behov och på så sätt bidra med konferenser och kurser i en växande affärsverksamhet!