Deltagarsäljare till ledande utbildningsföretag!

Deltagarsäljare till ledande utbildningsföretag!

Dina arbetsuppgifter

Som deltagarsäljare på Teknologiskt Institut arbetar du främst självständigt men också i team med att, via telefon,sälja deltagarplatser på konferenser inom yrkesområdena vård och omsorg, skola, offentlig administration samt samhällsbyggnad till privat och offentlig sektor.. Du ingår i ett arbetslag där fokus är en grundläggande prospektering, identifiera kompetensbehov hos yrkesverksamma personer och leverera en god service, allt för att kunden skall bli nöjd och intresserad.

Detta är en rekrytering vilket innebär att Studentwork sköter hela rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt hos Teknologiskt Institut. Tjänsten förväntas starta omgånde.

Din profil

Vi söker dig som är samhällsintresserad och har en god förmåga att snabbt sätta dig in i nya ämnesområden och identifiera nyckelord. Du gillar att arbeta mot tydliga leveransmål i en snabbrörlig miljö där produktionscyklerna är korta. Du har förmåga att prioritera dina uppgifter utifrån lönsamhet och förväntad leveranskvalité. Vi tror vidare att du är en do:er som är orädd samtidigt som du har en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift.

Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom försäljning, service samt callcenter sälj. Vi lägger störst vikt vid personlig lämplighet.

Är du en driven, självständig och målinriktad person som vill vara med på en expansiv resa inom företaget samt utöka ditt kontaktnät och få meriterande erfarenheter att sätta på ditt CV? Då är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Emma Gefvert
Telefon 739 88 99 16
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 okt (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Teknologisk Institut är ett av Nordens mest framgångsrika företag inom kompetensutveckling. Du välkomnas till en arbetsplats med en stimulerande arbetsmiljö, korta beslutsvägar och engagerade medarbetare. Vi har en stark gemensam ambition att fortsätta växa, ständigt förbättra vår kompetens och vårt utbud av attraktiva konferenser samt utbildningar. Du blir en del av ett glatt och prestigelöst gäng med bra sammanhållning, stor drivkraft och som brinner för sitt arbete. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Teknologiskt Institut är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag. Med hundratals kurser, interaktiva onlineutbildningar och konferenser, bidrar dem årligen till över 10 000 personers kompetensutveckling.