Fastighetstekniker

Fastighetstekniker

Är du en flexibel problemlösare som har ett stort intresse för fastighetsteknik, då är du den person vi söker. Keolis utökar nu sin fastighetsavdelning i Stockholm och söker kompetenta fastighetstekniker som blir en del av ett härligt gäng och ett företag präglat av stor kundnöjdhet och arbetsglädje.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta brett inom fastighetsteknikens område och ansvarar för att optimera den dagliga driften i våra stora bussdepåer.

Dina främsta arbetsuppgifter är tillsyn och skötsel, förebyggande drift- och underhållsarbete samt felavhjälpande underhåll. Tillsynsrondering inklusive SBA systematiskt brandskyddsarbete. Att arbeta självständigt och ta egna initiativ för problemlösning är en stor del av din vardag. Till din hjälp har du en arbetsledare som stöttar och kan bistå med att prioritera ditt arbete. Vi använder digitala hjälpmedel i vårt dagliga arbete och sätter stort värde på tidigare dataerfarenheter.

Din roll som fastighetstekniker är organisatoriskt placerad under teknikavdelningen och du rapporterar direkt till driftchef. Du träffar dina kollegor regelbundet för information men även för att utbyta erfarenheter med varandra. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start så snart som möjligt. Keolis tillämpar sex månaders provanställning.

Du har många och varierande uppgifter i rollen, med ansvar för bland annat:
 • Daglig tillsyn, skötsel och rondering
 • Ansvarar för felavhjälpande åtgärder, reparationer och underhåll
 • Ta in offerter från leverantörer vid behov
 • Ta emot entreprenörer vid beställda arbeten samt leda/styra dessa
 • Aktivt delta planerat underhåll
 • Medverka vid myndighetsbesiktningar
 • Ansvara för avläsning av medieförbrukning
 • Systematiskt brandskyddsarbete och utföra intern brandkontroll
 • Arbeta analytiskt för att driftoptimera fastigheten
 • Dokumentera och säkerställa din del i förvaltningen av dokumentation
 • Samordning mellan olika avdelningar
Din bakgrund

Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet som fastighetstekniker/drifttekniker. Du har ett stort intresse för fastighetsteknik och är en självständig problemlösare som tar initiativ. Du ska kunna göra omprioriteringar i ditt dagliga arbete om så krävs och är en lagspelare. Det är meriterande om du har kompetens inom el, ventilation, rör, styr och reglerteknik och miljö. Du trivs med att arbeta i en mycket omväxlande miljö som kräver snabba anpassningar och en flexibel inställning. Förmåga att möta arbetskamrater, entreprenörer, kunder, leverantörer på ett professionellt och ödmjukt sätt värderar vi högt. B-körkort är ett krav.

Det här får du av oss

Keolis erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag som bidrar till samhällsnytta och hållbar utveckling, i ett företag som värdesätter och tillvaratar de kvaliteter som en jämn köns-fördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Då Keolis är ett stort företag som verkar i en framtidsbransch, kan vi erbjuda en trygg och stabil anställning med kollektivavtal, friskvårdsbidrag och utvecklingsmöjligheter. Varje nyanställd medarbetare får ett individuellt utformat introduktionsprogram.

Så ansöker du

Välkommen att registrera din ansökan i form av ett CV och ett personligt brev. Sista ansökningsdag är 2021-04-25. Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Keolis Sverige AB
Hemsida http://www.keolis.se
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (3 dagar kvar)