Brand & Digital Marketer till Tegnér Spirits & wine

Brand & Digital Marketer till Tegnér Spirits & wine

Brand & Digital Marketer till Tegnér Spirits & Wine
Vill du arbeta i en bred roll inom marknadsföring för ett internationellt bolag inom dryckesbranschen? Här ges möjligheten att med dina kunskaper bidra till Tegnér Spirits & Wines fortsatta utveckling framåt inom varumärke och digital marknadsföring.

Om Tegnér Spirits & Wine
Familjen Tegnérs vinhandel grundades 1880 av Esaias Adolf Tegnér. Under ledning av Esaias Tegnér utvecklades AB Tegnér & Wilcken till ett av landets största vin- och sprithus. Passion för utveckling, kvalitet och ädla drycker har präglat bolaget i fem generationer. Bolaget arbetar idag med import, export samt förädlande av varumärken och produkter, med målet att bli ett av branschens ledande bolag i Sverige. På Tegnér Spirits & Wine är det inte bara ett jobb, det är tradition.

Din roll som Brand & Digital Marketer
I rollen som Brand & Digital Marketer arbetar du nära med Marketing Manager. Du har en bred roll där du får stor möjlighet att bidra med din egen kreativitet, kunskaper och idéer. Ett viktigt fokusområde ligger i den digitala marknadsföringen där du arbetar kontinuerligt med att planera, sätta upp, optimera och följa upp marknadsföringskampanjer i sociala medier och sökmotor. Ett annat viktigt fokus för rollen är att projektleda och koordinera för samarbeten och kontinuerligt följa upp och säkerställa att innehållet i diverse kanaler håller hög kvalitét och bidrar till att växa varumärket och öka försäljning.
Exempel på vad du kommer göra:
  • Delta i skapande och projektledande av större och mindre kampanjer
  • Arbeta mot olika marknadsföringskanaler, med störst fokus inom digitalt
  • Mäta och optimera kampanjer
  • Utvärdera och skapa insikter från kampanjresultat
  • Vara projektledare och kravställare i samarbeten gällande varumärket
För att lyckas i rollen ser vi att du har
  • Flera års erfarenhet inom marketing med fokus på digital kommunikation
  • God erfarenhet inom mediaköp i sociala medier
  • Grundläggande erfarenhet i Adobe Creative Suite
  • God kunskap inom marknadsföring i sökmotor (SEM) ses som meriterande
  • Erfarenhet från FCMG ses som meriterande
För att lyckas i rollen bör du ha en god fingertoppskänsla för kommunikation, och ha en bredd i ditt kunskapsområde.  Du bör vara initiativrik och bekväm med att driva sitt arbete självgående, samtidigt som du är en lagspelare som arbetar för att lyckas tillsammans.

Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Brand & Digital Marketer till Tegnér Spirits & Wine intressant? Urvalet sker löpande tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (8 dagar kvar)