Säljare för diagnostik till Techtum Lab, Stockholm

Säljare för diagnostik till Techtum Lab, Stockholm

Säljare för diagnostik, NGS och QPCR/PCR

Techtum Lab har kraftigt ökande försäljning och vi behöver omgående förstärka vår säljorganisation. Vi söker främst en erfaren Säljare / Produktspecialist med goda kunskaper inom QPCR/PCR, NGS och molekylärbiologisk diagnostik.

Dina egenskaper:

Din erfarenhet och personliga intresse styr vilket produktsortiment du främst kommer att arbetar med. Vi söker en person som är resultatinriktad, har stark kommunikativ kompetens samt en naturlig förmåga att utveckla långsiktiga relationer. Du är självgående med god förmåga att planera och utföra dina aktiviteter. I säljorganisationen ser vi gärna att du ser positivt på att delge dina synpunkter och att du gärna leder delar av säljverksamheten. Resor inom Norden samt resor i samband med utbildningar och möten hos våra leverantörer utgör inga problem för dig, när pandemirestriktionerna tillåter det.

Dina kunskaper:
  • Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift
  • Du har arbetat med CRM-system
  • Du har goda kunskaper i Office
  • Du innehar B-körkort
  • Du har erfarenhet av försäljning
  • Vi ser gärna att du har kunskaper inom diagnostik, NGS och QPCR/PCR alternativt har genomgått en högre utbildning.
Vi erbjuder:

Techtum är ett litet företag under stark utveckling. Rätt person kommer att ha mycket goda utvecklingsmöjligheter, både som person och inom koncernens organisation. Du kommer att omges av team med positiva personer som alla har nära till skratt. Vi har högt till tak och allas åsikter och insatser är värdefulla. Som arbetsgivare är det viktigt att varje individ ska förses med goda möjligheter att utvecklas. Vi tror det är orsaken till vår låga personalomsättning.

Om tjänsten:

Tjänsten är på 100% tillsvidareanställning, tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Placering är på vårt kontor i Nacka.

Kontakt och ansökan:

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Havsjö, VD, Alphahelix Molecular Diagnostics AB, på telefon 070-788 12 08 eller via mail (mikael.havsjo@techtum.se). Ansökan skickar du via ansökningsknappen i annonsen. Vi har löpande urval, skicka därför din ansökan snarast. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Techtum Lab är sedan 1975 en ledande distributör av instrument, reagens och förbrukning till forsknings- och kliniska laboratorier i Norden. Vårt fokus är produkter för QPCR/PCR, NGS, klinisk diagnostik och biobanker. Produkterna karakteriseras av att de har användarfördelar. Vi arbetar idag med ett 30-tal leverantörer. Vårt kontor ligger i Stockholm och har åtta anställda. Techtum Lab är dotterbolag till AlphaHelix Molecular Diagnostics (publ), noterat på SpotLight. I koncernen ingår även AlphaHelix Technologies, som levererar egenutvecklade produkter på internationell basis för screening primärt av MRSA, VRE, EHEC och andra mag-tarm bakterier samt en vätskerobot för QPCR/PCR set-up.

Sökord: Säljare, Försäljningsingenjör, Representant, Konsulent, Area Manager, Area Sales Manager, Distriktschef, Distriktchef, Regionchef, Regionsäljare, Account Manager
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 1 maj 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!