Kreativ webbutvecklare .NET till SEB Bolån

Kreativ webbutvecklare .NET till SEB Bolån

Vi söker dig som är en senior webbutvecklare och vill jobba fullstack, med fokus på front end. Du kommer att bli en del av ett seniort team som jobbar med nyutveckling och förvaltning med modern arkitektur som bygger på mikrotjänster. Du kommer att få ta del av och påverka kvaliteten av SEB:s bolånesida från då kunder ansöker om bolån, extra amortering, låneöversikten och bolånekalkylatorn.

Teamet befinner sig i en arkitektonisk förflyttning av sina applikationer till mikrotjänster och därför utökar vi kapaciteten i bolåneteamet med ytterligare en erfaren Webbutvecklare inom .Net core.

Om jobbet
Du kommer att ingå i ett utvecklingsteam som består av erfarna seniora utvecklare och testare. Tillsammans ansvarar ni för utveckling och förvaltning av de applikationer som stödjer bankens kreditprocesser, antingen genom handläggare och rådgivare eller självbetjäning och vi finns i samtliga digitala kanaler.

Teamet har ett nära samarbete med Produktägare och Produktspecialister för privatmarknaden. Du kommer ingå i ett team som är en viktig del av vår Låna-Tribe där affär och IT sitter i samma landskap. Vi jobbar också agilt fullt ut i tydliga värdeflöden enligt SAFe och har en gemensam ledningsgrupp som delar samma målbild.

Inom området bolån är vi verksamma inom både klient/server och med mikrotjänster på .Net Core. Vi arbetar värdedrivet och har stort fokus på digitalisering i enlighet med bankens affärs- och IT-strategier. Inom teamet har vi god kompetens inom klientapplikationerna men behöver tillföra ny kompetens inom webbapplikationerna.

Vem är du?
Vi söker dig som har god erfarenhet av webbutveckling och arbetar fullstack inom .Net/mikrotjänster. Vidare bör du ha erfarenhet av något av de moderna ramverken så som Vue, Angular eller React. Det är meriterande om du jobbat med Dockers, Containers, Git hub eller Jenkins.

Du är van att jobba nära affärsverksamheten och har gärna erfarenhet av agil metodik.

Vi ser att du har ett stort engagemang och en naturlig drivkraft för att bidra till lösningar som är till nytta för verksamheten och våra kunder. Du är teamorienterad, ansvarstagande, självgående och vill förstå hela bilden affärens behov. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer - dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet.

Välkommen med din ansökan
Låter det intressant? Du är varmt välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt då urvalet görs löpande. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta mig som rekryterande chef, Anders Svensson, 070 462 24 96, anders.svensson@seb.se eller till Linnea Landahl, Talent Acquisition Specialist på Linnea.Landahl@seb.se eller på 0707393876. Skicka med en kort beskrivning av dig själv och vad du kan bidra med i den här rollen, samt ditt CV.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)