Montering- och installationstekniker

Montering- och installationstekniker

Vill du jobba när du vill, var du vill och hur mycket du vill som Montör- och Installatör?

Är du händig och hittar runt en verktygslåda? Är du den släkt och vänner vänder sig till när de behöver sätta upp en hylla eller montera en TV på väggen? Då skulle du passa perfekt som montör hos TechBuddy!

På Techbuddy hjälper vi våra kunder med personlig teknikhjälp där det verkligen behövs – hemma hos kunden – oavsett produkt och leverantör. Sedan starten 2016 växer vi så att det knakar och söker hela tiden fler duktiga frilansande TechBuddies, både montörer och installatörer, som kan stärka vårt team och hjälpa oss göra teknik rolig, hållbar och tillgänglig för alla.

Vad innebär tjänsten?

Tekniken i våra hushåll ökar hela tiden med nya produkter. Det kan vara allt från Chromecast, Smarta hem, Apple TV, nya routrar - you name it! Vår upplevelse är att folk drar sig för ny teknik och det är där vi vill att du som TechBuddy kommer in: du som älskar teknik, kan allt om det och kan vägleda våra kunder genom teknikens värld. Är du även händig och kan på ett proffesionellt sätt utföra hantverk för montering och installation är du perfekt för detta!

Arbetet sker genom hembesök med stor variation på uppdragen. Detta gör att du alltid utvecklas och breddar din kompetens under tiden du jobbar. Du bestämmer själv var och när du jobbar genom att ta uppdragen i vår TechBuddy-app – snabbt och smidigt.

Uppdragen består främst av:
  • Väggmontering av TV
  • Extern kabeldragning med borrning genom flera rum
  • Installation av tv/box
  • ....och många fler spännande och roliga uppdrag!
Start: Omgående.
Omfattning: Frilans/Konsult.
Placering: Hela Sverige samt möjlighet att få arbeta utomlands.
Arbetstider: Varierande, du bestämmer det helt och hållet själv.
Ersättning: Enligt överenskommelse.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://techbuddy.se
Sista ansökningsdag 17 feb 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TechBuddy är en svenskt startupbolag som vill förändra elektronikbranschen. Vi erbjuder våra kunder oberoende teknisk support i hemmet, till exempel när elektroniken krånglar eller vid installationer och inköp. Vi finns för att göra teknik roligt och enkelt, inte bara genom support utan också genom att inspirera och vägleda kunden.

Vårt långsiktiga mål är att kravmärka konsumentelektronik för att säkerställa att produkterna är innovativa, miljövänliga och fria från barnarbete. Vi vill vara filtret mellan tillverkare och konsument för att kunden ska känna sig trygg med sina teknikköp. TechBuddy bygger på delningsekonomi. Våra frilansande TechBuddies får jobba med att inspirera och guida människor inom ett område de brinner för och dessutom på deras egna villkor. Genom professionell service och gedigen kunskap hjälper vi våra kunder att få ut maximalt av teknologin som finns på marknaden.