Teknisk Yrkeschaufför

Teknisk Yrkeschaufför

Är du en teknikintresserad, driven och kundorienterad yrkeschaufför? Trivs du med att arbeta inom Sverige och även ha uppdrag utomlands? Då är detta en intressant tjänst för dig.


Om tjänsten:

Ditt ansvar som teknisk yrkeschaufför är att distribuera elektroniska produkter globalt och lokalt till kunder. Vidare kommer installation av vissa produkter ingå ute hos kund.

En genomgående introduktion sker till alla nyanställda, där du får produktkunskap samt lära dig om arbetsrutinerna. I denna tjänst förekommer ca 6-8 övernattningar per månad på olika orter i Sverige. Det kan även vara körningar till Europa och Norden ungefär 1 gång per månad då de även har globala kunder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Distributionskörning av elektroniska produkter
  • Installera produkterna hos kunderna
  • Inrikes- och Utlandskörning
  • Varierande körrutter
Om dig:

Vi söker dig som har giltigt förarbevis (C och/eller CE) och YKB. Har du även arbetat som yrkeschaufför är det meriterande.
Som person är du noggrann, engagerad och flexibel. Vidare så är du positiv och framför allt annat besitter du viljan att göra ett bra jobb.Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av el/elektronik installationer.
Du hanterar svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Vidare är du en driven, teknikintresserad och kundorienterad person. Du kan arbeta självständigt samt tycker om att vara en del av ett team. Du har en god servicekänsla gentemot företagets kunder.

Viktigt för tjänsten:
  • Innehar C eller CE (släp) körkort samt YKB fortbildning
  • Engelska och svenska obehindrat i tal och skrift
Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper.

För mer information och ansökan:

Vi genomför rekryteringsprocessens urval löpande, vänta därför inte med din ansökan.
I denna rekrytering samarbetar Tech trans AB med Adecco.
Ansvarig rekryterare är Lina Sävström, lina.savstrom@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Chaufför, Yrkeschaufför, CE, YKB, adecco, Techtrans, teknik
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida https://www.techtrans.se/
Sista ansökningsdag 30 okt 2022 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Technical Transport Sweden AB startades år 2003 och är idag 35 anställda. Tech Trans är ett företag specialiserat på hantering av främst känslig elektronisk utrustning. Vi transporterar, konfigurerar, installerar, lagerhåller och återvinner.
Genom våra helhetslösningar hjälper vi idag många distributörer och återförsäljare med stora delar av produktlogistiken. Det kan vara allt från att lagerhålla och förkonfigurera deras tekniska produkter till att leverera, installera och även driftsätta dem ute på plats hos slutkunderna.
Då vi har egna lagerlokaler, egna konfigurationscenters, specialanpassade fordon och duktiga tekniker får vi unika möjligheter att kunna anpassa oss helt efter våra kunders behov samtidigt som vi kan garantera högsta kvalitet från början till slut.