Sales Specialist- Software

Sales Specialist- Software

It's rewarding to work at a company where YOU make a difference!

If you're passionate about the ever-changing IT industry and enjoy working in a fast-paced, collaborative progressive environment, you'll thrive at Tech Data!

Join our team to connect the world with the power of technology!

Gillar du att driva affärer och hitta nya affärsmöjligheter? Är orädd och ser lösningar istället för problem? Då är du troligen vår nya stjärnsäljare på Tech Data, en av världens största IT-distributörer!

Plats: Spånga, Lunda industriområde

Omfattning: 100%

Start: Enlig överenskommelse

Tech Data är en av världens största och den ledande IT-distributören på den svenska marknaden med nordiskt huvudkontor i Spånga, norr om Stockholm och lokalkontor i Danmark, Norge och Finland. Tech Data genomgår just nu en omvandling från transaktionsdistributör till mervärdes och tjänsteleverantör och vi erbjuder kostnadseffektiva och kundnära Cloud, Security, IoT och Analytics-tjänster till våra partners. Vi förvandlar vår verksamhet, så att vi kan göra det möjligt för våra partners att omvandla deras.

Om tjänsten
I denna roll kommer du att tillhöra affärsenheten Software & Cloud och rapportera till försäljningsansvarig. I denna roll kommer du att driva och utveckla vår Vmware- och Veeam affär. I tjänsten ingår att identifiera och driva affärsmöjligheter på befintliga partners samt hitta nya affärsmöjligheter. Du kommer att arbeta i ett större team där ni gemensamt bidrar till att utveckla och genomföra våra försäljningsstrategier.

För rätt person finns det även möjligheter att forma rollen utifrån egna drivkrafter och förutsättningar.

Vi söker dig

som...
Vi söker dig som har ett lösningsorienterat tankesätt, inte rädd att prova nya vägar och gillar att samarbeta. Att du är driven och hungrig på nya utmaningar ser vi som en självklarhet. Vi ser gärna att du har kännedom om molntjänster och kännedom om olika tekniker inklusive nätverk, lagring, databehandling och NextGen är meriterande samt kompetens inom lösningsförsäljning. Du har med andra ord ett intresse för IT och gärna tidigare erfarenhet av lösningsförsäljning. Det är meriterande om du har arbetat i CRM-verktyg. Och du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vi kan erbjuda dig med rätt kvalifikationer och inställning ett arbete i ett internationellt marknadsledande företag där ingen dag är den andra lik. Låter det spännande med ett företag som präglas av högt tempo, verkar på en utmanande marknad och har engagerade medarbetare. Då kanske Tech Data skulle vara en attraktiv arbetsplats för dig. För rätt person finns det även goda möjligheter att utvecklas inom Tech Data.

Kontaktperson
Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Dan Cederhage, försäljningsansvarig Sofware & Cloud på 070-2622008

Ansökan
Ansök till tjänsten via vår hemsida. Vi bearbetar ansökningar löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 2019-06-16.

Varmt välkommen med din ansökan!
Tech Data Corporation är en av världens största distributörer av IT-produkter, tjänster och lösningar från marknadens ledande leverantörer med över 105 000 återförsäljare i mer än 100 länder. På den europeiska marknaden omfattar affärsmodellen även affärsområdena Advanced Solution (nätverksprodukter och systemlösningar), TD Mobile (mobiltelefonprodukter), Maverick (AV-produkter) samt Datech (CAD-produkter). Tech Data är rankad nr 83 på Fortune 500®-listan och är ett av de högst uppskattade företagen i världen. För mer information om moderbolaget besök www.techdata.com
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 juli 2019 (20 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Tech Data är rankat som nr 83 på Fortune 500®-listan i USA och är ett av de mest uppskattade företagen i världen för nionde året i rad. Tech Data är den ledande IT-distributören på den svenska marknaden med nordiskt huvudkontor i Spånga och distributionslager i Jordbro, samt lokalkontor i Danmark, Norge och Finland. Med unik kompetens, hög tillgänglighet, effektiv logistik och efterfrågade kringtjänster hjälper vi dagligen våra återförsäljare att på ett kostnadseffektivt sätt sälja och marknadsföra IT-produkter och lösningar till företag, organisationer och privatkonsumenter.