Project Manager

Project Manager

It's rewarding to work at a company where YOU make a difference!

If you're passionate about the ever-changing IT industry and enjoy working in a fast-paced, collaborative progressive environment, you'll thrive at Tech Data!

Join our team to connect the world with the power of technology!

Tech Data är den ledande IT-distributören på den svenska marknaden med nordiskt huvudkontor i Spånga, norr om Stockholm och lokalkontor i Danmark, Norge och Finland. Med unik kompetens, hög tillgänglighet, effektiv logistik och efterfrågade kringtjänster hjälper vi dagligen våra återförsäljare att på ett kostnadseffektivt sätt sälja och marknadsföra IT-produkter och lösningar till företag, organisationer och konsumenter.

Om tjänsten:
Som projektledare på Tech Data har du det övergripande ansvaret för att testa och implementera nya processer och funktioner internt. Arbetsuppgifterna är varierande och inkluderar systemtester, förbättringsarbete och dokumentation.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:
 • Projektledning, koordinering och implementation av nya funktioner för att stötta verksamheten på Nordisk nivå.
 • Säkerställa processer, verktyg, rutiner och dokumentation.
 • Koordinera tester och själv genomföra systemtester.
 • Dra lärdomar från varje implementation för att utveckla processer, verktyg, rutiner och dokumentation.
Vi söker dig som:
 • Har ett par års erfarenhet från försäljning, projektledning och koordinering.
 • Har ett intresse för IT-produkter och tjänster.
 • Har ett strukturerat arbetssätt och gillar att skapa ordning och reda.
 • Har en förmåga att få saker att hända - du väntar inte på att saker ska lösa sig självt.
För att lyckas behöver du vara proaktiv och koordinera kravställningar från våra kunder och våra interna avdelningar; bland annat inköp, produktadministration, sälj, order och konfigurationscenter.

Vi ser gärna att du brinner för kontroll och uppföljning men också att du på egen hand kan se möjligheter och på sikt utveckla verksamheten.

Övriga kunskaper:
 • Språk, Flytande svenska, eller annat skandinaviskt språk och engelska i tal och skrift.
 • IT-kunskap, är lättlärd och har ett intresse för hur IT-system och liknande funktioner fungerar.
 • Goda kunskaper i Microsoft Office-familjen med starkt fokus på Excel.
 • Kunskaper i SAP är starkt meriterande.
Vi kan erbjuda dig med rätt kvalifikationer och inställning ett arbete i ett internationellt marknadsledande företag där ingen dag är den andra lik. Låter det spännande med ett företag som präglas av högt tempo, verkar på en utmanande marknad och har engagerade medarbetare? Då kanske Tech Data skulle vara en attraktiv arbetsplats för dig. För rätt person finns det även goda möjligheter att utvecklas inom Tech Data.

Kontaktperson:
Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekrytering@techdata.com.

Ansökan:
Vi bearbetar ansökningar löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdatum. Så sök redan idag! Sista ansökningsdag är 2020-01-15.

Varmt välkommen med din ansökan!
Tech Data är en av världens största distributörer av IT-produkter, tjänster och lösningar från marknadens ledande leverantörer. Vi är rankade som nr 88 på Fortune 500-listan i USA, har över 14 000 anställda runt om i världen, och är ett av de mest uppskattade företagen i världen för tionde året i rad.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://se.techdata.com
Sista ansökningsdag 16 feb 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tech Data är rankat som nr 83 på Fortune 500®-listan i USA och är ett av de mest uppskattade företagen i världen för nionde året i rad. Tech Data är den ledande IT-distributören på den svenska marknaden med nordiskt huvudkontor i Spånga och distributionslager i Jordbro, samt lokalkontor i Danmark, Norge och Finland. Med unik kompetens, hög tillgänglighet, effektiv logistik och efterfrågade kringtjänster hjälper vi dagligen våra återförsäljare att på ett kostnadseffektivt sätt sälja och marknadsföra IT-produkter och lösningar till företag, organisationer och privatkonsumenter.