Internal Sales Specialist - ISS - Aruba en del av Hewlett Packard Enterprise

Internal Sales Specialist - ISS - Aruba en del av Hewlett Packard Enterprise

It's rewarding to work at a company where YOU make a difference!

If you're passionate about the ever-changing IT industry and enjoy working in a fast-paced, collaborative progressive environment, you'll thrive at Tech Data!

Join our team to connect the world with the power of technology!

Vi på Tech Data förser Sveriges återförsäljare med IT-produkter och tjänster och är länken mellan dem och leverantörerna. Våra kunder finns främst inom IT, Telekom och Retail. Exempelvis erbjuder vi logistik- & lagerlösningar, kundanpassning av produkter och tjänster, device som tjänst samt möjlighet att göra vår webbshop till återförsäljarens. Vi på Tech Data finns i över 100 länder, har 14 000 anställda.

Brinner du för teknik och för att hjälpa kunder med utveckling av deras affär inom B2B-försäljning? Då kanske du är rätt person för oss!

I rollen som ISS är du ansvarig för bearbetningen och utvecklingen av återförsäljare inom produktområdet Aruba. Vi jobbar i team och du kommer tillhöra vårt HPE team som är en del av vårt affärsområde Server & Storage, med andra ord kommer du att ha ett nära samarbete med specialistsäljkåren och övrig organisation.

Som Internal Sales Specialist Aruba kommer du ansvara för "Leads Generation" hos våra kunder, vilket innebär:
  • Proaktiv, daglig kontakt med utvalda befintliga kunder främst via telefon och mail.
  • Proaktivt jobba med kunden för att identifiera möjliga affärer för oss gemensamt.
  • Uppfyllnad av KPI:er avseende aktivitetsmål etc. för att nå och slå försäljningsmålen.
  • Bygga pipe genom att löpande hitta nya affärsmöjligheter tillsammans med kunderna och uppdatera CRM systemet, även med övrig information om våra kunder. Löpande uppföljning och dokumentation av affärsmöjligheterna tills de är stängda.
  • Deltaga på försäljningsaktiviteter, utbildningar, marknadsaktiviteter och event (interna och med vår leverantör) samt utföra tilldelade försäljningsuppgifter etc.
  • Anpassa och överföra leverantörens budskap till kund samt ha kunskap om vår leverantörs erbjudande.
  • Hantera förfrågningar från kund och offerera definierade lösningar samt säkerställa återkoppling inom given SLA.
  • Med stöttning av våra Business Development Managers och Business Intelligence erbjuda dina kunder rätt produkter och tjänster kombinerat med cross-selling inom Tech Datas affärsområden.
  • Proaktivt stötta våra kunder genom hela affärs processen, med Tech Datas och tillverkarens försäljningsverktyg.
Som affärsägare kommer du även att ansvara för dina kunders försäljning på månadsbasis, ge input till forecast samt ansvara för dina kunders lönsamhet.

Din profil
Som typ av person söker vi dig med erfarenhet inom försäljning, som vill ta steget att jobba med partnerrelaterad försäljning inom B2B. Då detta innebär att arbeta långsiktigt med dina kunder, läggs även stor vikt vid personliga egenskaper såsom din förmåga att anpassa dig till andra människor samt inge förtroende. Intresse för teknik är en fördel. Som Internal Sales Specialist jobbar du i högt tempo med många olika bollar i luften. Detta stöttas upp av våra affärssystem och hela organisationen.

Så är du redo att ta klivet som säljare till en tydlig roll som arbetar långsiktigt, i en stor organisation med otrolig effektivitet och karriärmöjligheter och ett fantastiskt gäng av kollegor?

Vi erbjuder dig

Ett utvecklande arbete i ett internationellt marknadsledande företag i en spännande bransch! Tjänsten är en heltidstjänst och placering är Stockholm-Lunda.

Kontaktpersoner

Vid frågor om tjänsten vänligen i första hand maila rekrytering@techdata.com

Affärsområdesansvariga:

Stig Jacobson, Affärsområdeschef på 073-719 35 39 eller stig.jacobson@techdata.nu

Felix Salvini, Business Development Manager Aruba på 070-929 67 36 eller felix.salvini@techdata.com

(Samtal från rekryteringsbolag undanbedes.)

Ansökan

Ansök till tjänsten via vår hemsida. Vi bearbetar ansökningar löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast. Vi intervjuar löpande så skicka din ansökan redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tech Data

- Connecting the World with the Power of Technology
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://se.techdata.com
Sista ansökningsdag 17 okt 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tech Data är rankat som nr 83 på Fortune 500®-listan i USA och är ett av de mest uppskattade företagen i världen för nionde året i rad. Tech Data är den ledande IT-distributören på den svenska marknaden med nordiskt huvudkontor i Spånga och distributionslager i Jordbro, samt lokalkontor i Danmark, Norge och Finland. Med unik kompetens, hög tillgänglighet, effektiv logistik och efterfrågade kringtjänster hjälper vi dagligen våra återförsäljare att på ett kostnadseffektivt sätt sälja och marknadsföra IT-produkter och lösningar till företag, organisationer och privatkonsumenter.