Article Management Specialist (Apple)

Article Management Specialist (Apple)

It's rewarding to work at a company where YOU make a difference!

If you're passionate about the ever-changing IT industry and enjoy working in a fast-paced, collaborative progressive environment, you'll thrive at Tech Data!

Join our team to connect the world with the power of technology!

Har du en fallenhet för administration och ett intresse inom IT? Är du dessutom mål- och resultatdriven? Sök då tjänsten som Nordic Product Specialist hos oss på Tech Data!

Tech Data är den ledande IT-distributören på den svenska marknaden med nordiskt huvudkontor norr om Stockholm och lokala kontor i Danmark, Norge och Finland. Med bred kompetens, hög tillgänglighet, effektiv logistik och efterfrågade kringtjänster hjälper vi dagligen våra återförsäljare att på ett kostnadseffektivt sätt sälja och marknadsföra IT-produkter och lösningar till företag & organisationer.

Om tjänsten

I rollen kommer du att tillhöra AM Operations Nordics och rapportera till teamledare. Avdelningens övergripande uppgift är att underhålla och ansvara för artikelregistret vilket bland annat innebär kontakt med leverantör för att prislistor blir uppdaterade, ansvara för hantering av produktkatalog samt generell processutveckling.

I den här rollen kommer du ha ett övergripande ansvar för artikelrelaterade uppgifter för Apple som leverantör.

Du kommer bland annat ansvara för:
  • Underhålla och utveckla samtliga artiklar på hemsida för Tech Datas nordiska portfölj.
  • Kunskap om artiklar för att bistå i första linjens frågeställningar
  • Förmåga att prioritera och lösa interna kundfrågor
  • Stödja Apple-teamet med dagliga operativa uppgifter relaterade till artikelhantering
Vi söker dig som...

Som person ser vi att du är analytisk, lättlärd, drivande och administrativt duktig. Vidare har du god IT-kunskap med goda kunskaper i Microsoft Office-familjen med starkt fokus på Excel. Kunskaper i SAP är meriterande. Då koncernspråket är engelska behöver du kunna kommunicera obehindrat på engelska, utöver svenska.

Vi kan erbjuda dig ett arbete i ett internationellt marknadsledande företag som samarbetar med stora leverantörer där ingen dag är den andra lik. Låter det spännande med ett företag som präglas av högt tempo, verkar på en utmanande marknad och har engagerade medarbetare? Är du dessutom en person som skulle trivas i en organisation med fokus på att leverera rätt produkt i rätt tid och till rätt pris? Då är Tech Data en attraktiv arbetsplats för dig. För rätt person finns det även goda möjligheter att utvecklas inom Tech Data.

Kontaktperson

Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekrytering@techdata.com

Ansökan

Ansök via vår hemsida genom att skapa ett konto samt bifoga CV eller importera LinkedIn-profil. Vi bearbetar ansökningar löpande.

Start: Enligt överenskommelse
Typ: Heltid, tillsvidare
Plats: Spånga, Stockholm

Varmt välkommen med din ansökan!

Tech Data är en av världens största distributörer av IT-produkter, tjänster och lösningar från marknadensledande leverantörer. Vi är rankade som nr 90 på Fortune 500-listan i USA, har över 14 000 anställda runt om i världen, och är ett av de mest uppskattade företagen i världen för tionde året i rad.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://se.techdata.com
Sista ansökningsdag 16 mars 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tech Data är rankat som nr 90 på Fortune 500®-listan i USA och är ett av de mest uppskattade företagen i världen för nionde året i rad. Tech Data är den ledande IT-distributören på den svenska marknaden med nordiskt huvudkontor i Spånga och distributionslager i Jordbro, samt lokalkontor i Danmark, Norge och Finland. Med unik kompetens, hög tillgänglighet, effektiv logistik och efterfrågade kringtjänster hjälper vi dagligen våra återförsäljare att på ett kostnadseffektivt sätt sälja och marknadsföra IT-produkter och lösningar till företag, organisationer och privatkonsumenter.