Ortopedteknisk handläggare till TeamOlmeds butik på Södermalm

Ortopedteknisk handläggare till TeamOlmeds butik på Södermalm

Vill du hjälpa människor till ett rörligare liv?

Vi söker nu en ortopedteknisk handläggare till TeamOlmeds butik på Södermalm. Butiken består i dagsläget av 6 medarbetare som arbetar med försäljning av skor och inlägg till kunderna. I tjänsten finns det även möjlighet under vissa perioder att hjälpa till i TeamOlmeds övriga butiker i Stockholm.

Dina arbetsuppgifter
Som ortopedteknisk handläggare kommer din huvudsakliga uppgift vara att ta emot inbokade kundbesök. Du kommer exempelvis att genomföra fotanalyser, slipa inlägg, arbeta med försäljning i butiken samt ta emot telefonsamtal och hantera inkommande mail. Under vissa perioder kommer det finnas möjlighet att deltaga på mässor, event och aktiviteter som syftar till att marknadsföra och nå ut till fler kunder på marknaden.

Vem vi söker
Vi ser gärna att du har utbildning som exempelvis ortopedskotekniker, fysioterapeut, sjukgymnast eller medicinsk fotvårdare. Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Du behöver även ha grundläggande datorkunskaper. Det är meriterande ifall du har arbetat med försäljning av skor och/eller inlägg sedan tidigare.

Som person ser vi gärna att du är kommunikativ,serviceinriktad, engagerad, flexibel och har lätt för att bygga relationer. För att trivas hos TeamOlmed är det viktigt att du tycker om samarbete, är kundorienterad och tycker om att arbeta i en miljö som är i ständig utveckling.

Vi erbjuder
Som ortopedteknisk handläggare kommer du att arbeta i en värderingsstyrd verksamhet som kännetecknas av högt engagemang och fokus på att hjälpa människor genom att ge bästa möjliga service. Du kommer att arbeta tillsammans med kunniga och engagerade kollegor där det är högt i tak. Du kommer att ha ett meningsfullt och viktigt jobb som ortopedteknisk handläggare - i slutändan hjälper du människor till ett rörligare liv!

Anställningen
Heltid, tillsvidare, finns även möjlighet att arbeta deltid. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. TeamOlmed har kollektivavtal.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta Butikschef Agneta Söderberg, 070-209 54 46, agneta.soderberg@teamolmed.se

Ansökan
Ansökan gör du genom att bifoga CV samt personligt brev till agneta.soderberg@teamolmed.se

Vi önskar din ansökan snarast, dock senast 2020-03-11. Urvalet kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 mars 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio landsting och med över 350 anställda. Vi jobbar för att hjälpa fler människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Detta gör vi samtidigt som vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande. TeamOlmed driver också butikskedjorna TeamOlmed Butik med inriktning mot egenvård. De stora produktgrupperna är skor, inlägg och enklare hjälpmedel. TeamOlmed ägs till 100% av Össur. Össur är ett isländskt företag med global verksamhet och är tillverkare av ortopedtekniska produkter.