Taxi Stockholm 150000 AB söker en driven Account Manager

Taxi Stockholm 150000 AB söker en driven Account Manager

Om du är en driven, resultatinriktad och lyhörd person kan vi erbjuda dig taxibranschens roligaste jobb. Du som gillar att arbeta med försäljning - här har du möjlighet att påverka utvecklingen av företaget och dig själv.

Att jobba som Account Manager på Taxi Stockholm

Som Account Manager har du en omväxlande roll i ett högt tempo där du jobbar både med nykundsbearbetning och våra företagskunder. Arbetet sker i nära samarbete med dina kollegor inom försäljning och marknad.

Det är en flexibel och bred roll och arbetsuppgifterna innebär bland annat att:
  • sätta avtal med nya kunder i Stockholm och i övriga landet
  • utveckla och stärka redan befintliga kundrelationer
  • ta fram förslag på aktiviteter för att öka volymerna hos våra kunder
För att trivas i rollen som Account Manager är det viktigt att du kan arbeta självständigt och har en förmåga att hitta lösningar. Du har en utpräglad doer- attityd och tar dig gärna an nya utmaningar på ett prestigelöst sätt. Ingen dag är den andra lik och därför är det viktigt att du är flexibel, noggrann och har förmågan att anpassa dig och se varje kunds enskilda behov.

Din bakgrund
Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet som sträcker över minst 3 år. Du är en mycket god användare av Officepaketet och har du erfarenhet av SuperOffice så är det meriterande. Du talar och skriver svenska och har goda kunskaper i engelska. Har du tidigare arbetat inom servicebranschen med försäljning är det meriterande men vid den här rekryteringen kommer vi lägga störst vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrig information
Tjänsten är på heltid med start 1 januari 2019. Sista ansökningsdag är den 7 oktober. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därmed komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Kontaktperson
Pia Hillerberg
08-7282672
pia.hillerberg@taxistockholm.se
Mer info
Kontaktperson Pia Hillerberg
Telefon 08-7282672
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 nov (45 dagar kvar)