Säljare

Säljare

Vi söker Sveriges bästa säljare!

Tavex AB söker dig som brinner för kundkontakt och försäljning! Tycker du att det viktigaste med dagen är att kunderna får en glädjande erfarenhet och service?
Vill du dessutom utvecklas inom din roll och hjälpa oss att göra Tavex ännu bättre? Då har vi tjänsten för dig!

Som kundtjänstmedarbetare på Tavex AB kommer du att vara ett av våra ansikten utåt samt vara en av de som utför transaktioner i kassan på våra olika kontor i Stockholm. Vårt team arbetar verkligen som ett lag, vilket leder till att du alltid kan få hjälp och lära dig av dina kollegor. Läs mer om oss på https://tavex.se/jobba-hos-tavex/.

De viktigaste arbetsuppgifter är:
  • Kundtjänst över disk, internet och telefon (köp och försäljning av valuta och guld)
  • Försäljning och marknadsföring av våra olika tjänster och produkter.
  • Kassaarbete
  • Administration och enklare bokföringsuppdrag
Din profil
Vi söker efter säljande, sociala och samarbetsvilliga individer som trivs med att ge en service som överträffar kundens förväntningar. De kraven vi ställer på dig är följande:

Skallkrav:
  • Svenska i tal och skrift
  • Engelska i tal och skrift
  • Gymnasieutbildning
  • Goda datorkunskaper (Microsoft Office, Windows)

Meriterande:
  • Kundserviceerfarenhet
  • Arbetslivserfarenhet från jobb inom försäljning, kassa, finans eller valutaväxling är meriterande.
Som person har du en god sifferförståelse, lätt för att lära dig nya saker, är service-minded, strukturerad och självdriven. Det är meriterande om du är intresserad av bl.a. finans, ekonomi, valuta och guldmarknaden.

VARFÖR TAVEX?

En unik erfarenhet
Hos Tavex får du möjlighet att jobba med ädelmetaller samt valutor från hela världen. Vi är en del av norra Europas största och snabbast växande koncern inom valutaväxling och handel med fysiskt guld och silver. "Mångfalden i kundkretsen gör att man utvecklar sina färdigheter inom kundtjänst varje dag".

Din utveckling
Inom Tavex finns det stora utvecklingsmöjligheter. Våra medarbetare är nyckeln till vår framgång. Vi växer när de växer. "Alla har en chans att arbeta sig uppåt om man bara visar att man vill".

Många förmåner
Tavex erbjuder utvecklingsmöjligheter till alla medarbetare. Deras välbefinnande är mycket viktigt för oss. Därför erbjuder vi motion- och friskvårdbidrag. Vi kan också vara flexibla med arbetsschemat. Alla medarbetare får ersättning för arbetskläder. Det finns alltid fritt kaffe och te samt tillgång till WIFI i alla våra kontor. Vi strävar efter att bygga upp lagandan i vårt företag. Vi firar våra födelsedagar samt Tavex årsdagar. Vi organiserar interna och externa utbildningar samt teambuilding evenemang.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://tavex.se/jobba-hos-tavex/.
Sista ansökningsdag 21 dec 2019 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tavex AB har fyra kontor i Storstockholm. Tjänsten utförs i alla våra kontor.

Tavex AB är en del av norra Europas största och snabbast växande koncerner inom valutaväxling och handel med fysiskt guld och silver. I Sverige är vi såväl en av de ledande investeringsguldhandlarna som en av de mer betydande leverantörerna av fysisk valuta.

Tavexkoncernen har över 200 drivna anställda på 29 kontor i åtta länder, vars gemensamma mål är att förse våra kunder med bästa möjliga service. Vi har våra kontor i Estland, Finland, Sverige, Norge,
Danmark, Lettland, Polen och Bulgarien.