Säljande kundservicemedarbetare

Säljande kundservicemedarbetare

Tavex AB söker kundtjänstmedarbetare som brinner för kundkontakt och försäljning! Tycker du att det viktigaste med dagen är att kunderna får en glädjande erfarenhet och service? Då har vi tjänsten för dig!

VARFÖR TAVEX?

Vårt team
Vi är en spännande blandning av människor från olika bakgrunder och vi ser mångfalden som en av våra starkaste sidor. "Känslan över att varje morgon få komma in i en glädjerik atmosfär där man får ta del av en motiverande laganda".

Många förmåner
Vårt teams välbefinnande är mycket viktigt för oss. Därför erbjuder vi motion- och friskvårdbidrag. Vi kan också vara flexibla med arbetsschemat. Alla medarbetare får ersättning för arbetskläder. Det finns altid fritt kaffe och te samt tillgång till WIFI i alla våra kontor. Vi strävar efter att bygga upp lagandan i vårt företag. Vi firar våra födelsedagar samt Tavex årsdagar. Vi organiserar interna och externa utbildningar samt teambuilding evenemang.

En unik erfarenhet
Hos Tavex får du möjlighet att jobba med ädelmetaller samt valutor från hela världen. Varje dag händer det någonting nytt. "Mångfalden i kundkretsen gör att man utvecklar sina färdigheter inom kundtjänst varje dag".

Din utveckling
Inom Tavex finns det stora utvecklingsmöjligheter. Våra medarbetare är nyckeln till vår framgång. Vi växer när de växer. "Alla har en chans att arbeta sig uppåt om man bara visar att man vill".

Läs mer om oss på https://tavex.se/jobba-hos-tavex/.

TJÄNSTEN
De viktigaste arbetsuppgifter är:
  • Kundtjänst över disk, internet och telefon (köp och försäljning av valuta och guld)
  • Försäljning och marknadsföring av våra olika tjänster och produkter.
  • Kassaarbete
  • Administration och enklare bokföringsuppdrag
DIN PROFIL:
Vi söker efter säljande, sociala och samarbetsvilliga individer som trivs med att ge en service som överträffar kundens förväntningar. De kraven vi ställer på dig är följande:

Skallkrav:
  • Svenska i tal och skrift
  • Engelska i tal och skrift
  • Gymnasieutbildning
  • Goda datorkunskaper (Microsoft Office, Windows)
Meriterande:
  • Kundserviceerfarenhet
  • Arbetslivserfarenhet från jobb inom försäljning, kassa, finans eller valutaväxling är meriterande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 okt 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tavex AB är en del av norra Europas största och snabbast växande koncerner inom valutaväxling och handel med fysiskt guld och silver. I Sverige är vi såväl en av de ledande investeringsguldhandlarna som en av de mer betydande leverantörerna av fysisk valuta. Tavexkoncernen har över 200 drivna anställda på 29 kontor i åtta länder, vars gemensamma mål är att förse våra kunder med bästa möjliga service. Vi har våra kontor i Estland, Finland, Sverige, Norge, Danmark, Lettland, Polen och Bulgarien.