Starta din karriär som teknisk kundsupport hos Tavana IT

Starta din karriär som teknisk kundsupport hos Tavana IT

Är du redo att börja din karriär, drivs av att hjälpa andra och arbeta med service? Då har du hamnat rätt! Vi söker härliga, glada och vetgiriga personer som vill utvecklas hos oss i en teknisk kundsupportroll.

Ingen erfarenhet? Inga problem!
Ta chansen att tillsammans med oss på Tavana IT ta ditt första steg i karriären.

Arbetsuppgifter:

Din arbetsuppgift som teknisk kundsupport är att på ett pedagogiskt vis supportera kunders frågeställning och på ett lösningsorienterat sätt hjälpa dem med deras problem IT-relaterade frågor via telefon, mejl och chatt. I denna tjänst ingår en utbildning, alltså krävs ingen tidigare erfarenhet.

Information:

Plats: Stockholm
Befattning: Visstidsanställning
Lön: Enligt överenskommelse
Start: Juni

VEM SÖKER VI?

Du är en social person och har inga problem att jobba självständigt, men du tillför ändå en god stämning i gruppen. Vi ser gärna att du har ett brinnande intresse för service och ett driv att utvecklas och lära dig mer. Vi lägger stor vikt i personlig lämplighet för denna roll och tror även på dig som saknar utbildning. Är du engagerad och villig att ge 110% för att lära dig och utvecklas, träffa vi gärna dig för att tillsammans starta din karriär inom IT-branschen.

Flytande svenska i både tal och skrift är ett krav för denna tjänsten. Som person ser vi gärna att du tycker det är roligt att lösa problem och kan på ett pedagogiskt vis guida andra så att ni tillsammans kommer fram till en lösning. Tidigare erfarenhet från kundtjänst, butiksarbete eller tekniskt gymnasium ser vi som mycket meriterande, men det är inte ett krav.

LÅTER DET INTRESSANT?

Då välkomnar vi dig att ansöka till oss så snart som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande. Skicka in ditt CV till oss redan idag via "Skicka ansökan".

Har du frågor gällande tjänsten, vilka Tavana är eller konsultrollen så är du välkommen att skicka mail till info@tavana.se. Vänligen notera att vi tar inte emot ansökningar via mejl.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 9 juli 2022 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tavana IT är ett nytänkande och spännande konsultbolag som har varit verksamma inom IT-branschen sedan 2013. Vi är med och levererar en bred bas av förstklassiga tjänster och konsulter till våra kunder runt om i Sverige. Vår verksamhet har sin grund i nöjda medarbetare och våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet.

Tillsammans med våra medarbetare så levererar vi en bättre IT-upplevelse till våra kunders verksamheter i över 73 länder med deras 360 000 medarbetare.