Rekryteringsassistent till Tavana IT

Rekryteringsassistent till Tavana IT

OM OSS

Tavana IT är ett nytänkande och spännande konsult och rekryteringsbolag verksamma inom IT, dotterbolag till börsnoterade Xavitech AB. Vi har sedan starten 2013 levererat en bred bas av förstklassiga tjänster och konsulter till våra kunder runt om i Sverige. Vår verksamhet har sin grund i nöjda medarbetare och våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet.

Om rollen

I rollen som rekryteringsassistent kommer du arbeta tätt tillsammans med vår Talent Acquisition Manager där du stöttar specifika delar i rekryteringsprocessen. Du kommer främst att arbeta med CV-selektering i vårt ATS system, searcha lämpliga kandidater via olika nätverk och sociala medier, telefonintervjuer och referenstagning samt andra administrativa arbetsuppgifter.

Vi söker dig som
  • Studerar exempelvis på Personalvetarprogrammet alternativt annan relevant utbildning med minst 1 år kvar av dina studier
  • Har ett stort intresse för rekrytering och människor
  • Du talar och skriver engelska och svenska obehindrat
  • Intresse av att lära dig mer om IT-branschen då det är av största vikt att ha förståelse för olika termer, språk och begrepp inom IT/tech
  • Är förtroendeingivande och relationsbyggande samt att du har stor ansvarskänsla och integritet
  • Har en fallenhet för kreativt skrivande och god administrativ vana
INFORMATION:

Start: Mars
Omfattning: Minst 1-2 dagar/vecka samt möjlighet till heltid vid lov

Plats: Moderna lokaler på Vasagatan 10, Stockholm
Mer info
Kontaktperson Josefin Bengtsson
Telefon 072-342 31 73
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Extrajobb
Sista ansökningsdag 28 mars 2021 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tavana IT är ett nytänkande och spännande konsultbolag som har varit verksamma inom IT-branschen sedan 2013. Vi är med och levererar en bred bas av förstklassiga tjänster och konsulter till våra kunder runt om i Sverige. Vår verksamhet har sin grund i nöjda medarbetare och våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet.

Tillsammans med våra medarbetare så levererar vi en bättre IT-upplevelse till våra kunders verksamheter i över 73 länder med deras 360 000 medarbetare.