Mötesbokare på deltid till Tavana IT

Mötesbokare på deltid till Tavana IT

OM OSS

Tavana IT är ett nytänkande och spännande konsult och rekryteringsbolag verksamma inom IT, dotterbolag till börsnoterade Xavitech AB. Vi har sedan starten 2013 levererat en bred bas av förstklassiga tjänster och konsulter till våra kunder runt om i Sverige. Vår verksamhet har sin grund i nöjda medarbetare och våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet.

Om rollen

I rollen som mötesbokare kommer du att ringa till företag och boka möten, som säljare sedan genomför och presenterar Tavana's erbjudande. Vi söker dig som är orädd i telefon och brinner för service. Som person är du driven, engagerad och framåt samt trivs i en roll där du har mycket kontakt med andra människor.

Vi söker dig som
  • Är studerande på universitet eller högskola på minst 50% och har minst 1 år kvar av dina studier.
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Mer info
Kontaktperson Josefin Bengtsson
Telefon 072-342 31 73
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 17 apr 2021 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tavana IT är ett nytänkande och spännande konsultbolag som har varit verksamma inom IT-branschen sedan 2013. Vi är med och levererar en bred bas av förstklassiga tjänster och konsulter till våra kunder runt om i Sverige. Vår verksamhet har sin grund i nöjda medarbetare och våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet.

Tillsammans med våra medarbetare så levererar vi en bättre IT-upplevelse till våra kunders verksamheter i över 73 länder med deras 360 000 medarbetare.