Kundtjänstmedarbetare som vill ta nästa steg som IT-support

Kundtjänstmedarbetare som vill ta nästa steg som IT-support

Är du i början av din karriär och sitter just nu som kundtjänstmedarbetare där du drivs av att hjälpa andra och har ett brinnande intresse för IT? Då kan du vara precis den som vi på Tavana IT söker efter!

Denna roll som supporttekniker ger dig en bred och värdefull grund inom IT och är en bra start för att utvecklas inom branschen. Du kommer att sitta placerad hos en utav våra kunder i centrala Stockholm där du kommer att arbeta i en större företagsmiljö med fart och mycket utvecklings/karriärs möjligheter. Ta chansen att tillsammans med oss på Tavana IT ta nästa steg i din karriär som supporttekniker!

Arbetsuppgifter

Som first line supporttekniker arbetar du tillsammans med ett gäng härliga kollegor där du pedagogiskt hjälper användare via telefon och/eller mail med IT-relaterade problem. Dina primära arbetsuppgifter är att ge support via telefon, mail och fjärrstyrning, samt registrera inkommande ärenden i ett ärendehanteringssystem. Bland arbetsuppgifterna finns hantering av konton i Active Directory och felsökning relaterat till Windowsmiljö och kundspecifika applikationer.

Vi söker dig som

HAR
  • Tidigare erfarenhet inom kundtjänst och telefonvana
  • Hög social kompetens
  • Alltid har god service i fokus, mot kund och kollegor
  • Förmågan att hantera krävande användare
  • Engagemang och förståelse för användarens utmaningar med IT
  • Gillar problemlösning och är lösningsfokuserad
  • En vilja att förbättra och utveckla verksamheten
  • Tar ansvar för de arbetsuppgifter som du handhar
Du har ett genuint intresse för teknik, en vilja att utvecklas samt ett driv att hjälpa andra. I ditt förhållningssätt till kollegor och kunder är du lyhörd, öppen för andras lösningar och erfarenheter samtidigt som du gärna delar med dig av dina kunskaper och får saker att hända. Vi ser gärna att du har minst gymnasiekompetens med fördel inom IT samt sex månaders till ett års erfarenhet inom kundtjänst eller annan roll som innehåller kundkontakt via telefon, mejl eller chatt.

Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Information

Plats: Stockholm
Befattning: Heltid 100%
Startdatum: 17 maj
Lön: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Varierar mellan 06-22 samt helgarbete kommer förekomma.

LÅTER DET INTRESSANT?

Då välkomnar vi dig att ansöka till oss så snart som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande. Skicka in ditt CV till oss redan idag via "Skicka ansökan".

Har du frågor gällande tjänsten, vilka Tavana är eller konsultrollen så är du välkommen att skicka mail till info@tavana.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Josefin Bengtsson
Telefon 072-342 31 73
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 juni 2021 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tavana IT är ett nytänkande och spännande konsultbolag som har varit verksamma inom IT-branschen sedan 2013. Vi är med och levererar en bred bas av förstklassiga tjänster och konsulter till våra kunder runt om i Sverige. Vår verksamhet har sin grund i nöjda medarbetare och våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet.

Tillsammans med våra medarbetare så levererar vi en bättre IT-upplevelse till våra kunders verksamheter i över 73 länder med deras 360 000 medarbetare.