DevOps-konsult inom Linux

DevOps-konsult inom Linux

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer bli en del av ett team som hjälper användare med diverse IT-relaterade problem i person, över telefon eller Skype. Du kommer att få lösa problem både i Windows och i Linux och ibland delegera eller samarbeta med andra team för att nå en lösning. Utöver det så kommer du även att vara delaktig i det viktiga utvecklingsarbetet av klienterna. Idag finns det en verklighet som vi supporterar men vi vill kontinuerligt se över och förbättra denna.

VEM SÖKER VI?

Vi söker dig som är prestigelös och gillar att lösa problem! Vi ser gärna att du delar med dig och har för vana att dokumentera ditt arbete.

Om teamet

Vi är ett litet team på 3 personer idag som är en del av en större grupp på ca 30 personer med olika ansvarsområden. Vårat team ansvarar för att klienterna våra användare nyttjar presterar på topp för att dom skall få bästa förutsättningarna att utföra sina arbetsuppgifter. Vi jobbar kontinuerligt med andra team för att förbättra och utveckla de verktyg som berör oss. Ett pågående projekt är t.ex att minska antalet fysiska klienter till förmån för virtuella klienter.

Om vår kund

Vår kund har som huvudsaklig uppgift att skapa ledningssystem. Dom integrerar såväl sensorer som s.k. effektorer i kundanpassade system utgående från deras kärnprodukt. Utvecklarna arbetar i en ständigt moderniserad och aktuell utvecklingsmiljö och dom satsar mycket på att förverkliga DevOps, inte bara prata om det. Enheten DevEnv utvecklar och underhåller plattformen för Utvecklingsmiljön, i nära samverkan med utvecklarna. Återkommande deltar även dom i systemproduktutveckling eller i nära associerade uppdrag till denna. Dom arbetar i team och har påbörjat en övergång till SCRUM/KANBAN. Något som du blir en del av och gärna får bidra till med din erfarenhet inom arbetssätten.

Vi söker dig som
  • Administration av Active Directory
  • Har grundläggande nätverkskunskaper för felsökning
  • Har goda kunskaper inom Linux- och Windowsklienter (minst 2 års erfarenhet)
  • Talar flytande i Svenska och Engelska, även skrift
MERITERANDE
  • Ansible - Automatisera delar av klienthanteringen
  • Bash - Enklare script
  • Git
  • Jira - Ärendehantering
  • Powershell - Enklare script
  • VMware - Modifiera resurser
LÅTER DET INTRESSANT?

Då välkomnar vi dig att ansöka till oss så snart som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande.
Har du frågor gällande tjänsten välkommen att skicka ett mail till info@tavana.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 okt 2020 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tavana IT är ett nytänkande och spännande konsultbolag som har varit verksamma inom IT-branschen sedan 2013. Vi är med och levererar en bred bas av förstklassiga tjänster och konsulter till våra kunder runt om i Sverige. Vår verksamhet har sin grund i nöjda medarbetare och våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet.

Tillsammans med våra medarbetare så levererar vi en bättre IT-upplevelse till våra kunders verksamheter i över 73 länder med deras 360 000 medarbetare.