Tjej med intresse för det tekniska? Vi söker efter dig!

Tjej med intresse för det tekniska? Vi söker efter dig!

Drivs du av att hjälpa andra och att
jobba med service? I
T-branschen är i ett stort behov utav fler IT intresserade och kunniga tjejer. Har du någon erfarenhet utav IT, stort som litet? Vi på Tavana vill gärna träffa dig för att tillsammans se över dina karriärmöjligheter inom
IT-branschen!


Vi vill öppna upp dörren för fler tjejer att arbeta med IT. Just nu söker vi efter supporttekniker åt våra olika väletablerade kunder i Stockholm. Rollen som supporttekniker ger dig en bred grund inom IT samt ger dig verktygen samt möjligheterna att sedan kunna ta dig an tyngre roller inom IT. Denna roll ger dig alltså gedigen erfarenhet och kunskap inom IT-support. Ta nästa steg i din karriär tillsammans med oss på
Tavana IT!
Arbetsuppgifter:

I den här tjänsten sitter man tillsammans i ett större team placerat i
Stockholm hos någon utav våra väletablerade kunder på deras interna servicedesk. Du arbetar med dator, telefon och mejl som dina främsta verktyg. Det är interna aktörer som ringer in med IT-relaterade frågor till servicedesken. Din arbetsuppgift är att på ett pedagogiskt vis supportera dem i deras frågeställning och på ett lösningsorienterat sätt hjälpa dem med deras problem via telefon och mejl.

Komplexiteten på frågorna varierar från ärende till ärende, men de interna aktörerna kan exempelvis ringa in med användar- och lösenordshantering, Microsoft Officefrågor (främst MS Office 365), Windows (fräst 7/8/8.1),VPN-problem (företagskunder som ansluter sin dator hemifrån) eller Active Directory (övrig kontorsadministration/behörighetsadministration).

Arbetet innefattar mycket självständigt arbete, felsökning samt problemlösning. Även om det är självständigt arbete i grunden så kommer du att samspela mycket med dina kollegor på servicedesken, det är därav viktigt att du är en teamplayer.

Information:

Plats: Stockholm
Befattning: Heltid 100%
Lön: Enligt överenskommelse

Vem söker vi?

Du är en person som har service ända ut i fingerspetsarna. Vi ser gärna att du har ett intresse för IT och ett driv att utvecklas och lära dig mer. Det är meriterande om du har gått ett IT-relaterat gymnasium eller har tidigare arbetslivserfarenhet inom IT-support eller kundservice. Vi lägger stor vikt i personlig lämplighet och tror även på dig som saknar utbildning men är engagerad och villig att ge 110% för att lära dig IT.

Flytande svenska i både tal och skrift är ett krav för denna tjänst. Som person ser vi gärna att du tycker det är roligt att lösa problem och på ett pedagogiskt vis kan guida andra så att ni tillsammans kommer fram till en lösning. Tidigare erfarenhet från Active Directory, fjärrstyrning, VPN, Windows, ärendehanteringssystem osv. så ser vi som mycket meriterande men det är inte ett krav. Du är social och har inga problem med att jobba självständigt men du tillför ändå en god stämning i gruppen och kan samarbeta med dina kollegor.

Låter det intressant?

Då välkomnar vi dig att ansöka till oss så snart som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande. Skicka in ditt CV till oss redan idag via "Ansök nu" eller till: Jobb@tavana.se

Har du frågor gällande tjänsten, vilka
Tavana är eller konsultrollen så är du välkommen att skicka mail till
info@tavana.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tavana.se/
Sista ansökningsdag 8 maj 2020 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tavana IT är ett nytänkande och spännande konsultbolag som har varit verksamma inom IT-branschen sedan 2013. Vi är med och levererar en bred bas av förstklassiga tjänster och konsulter till våra kunder runt om i Sverige. Vår verksamhet har sin grund i nöjda medarbetare och våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Tillsammans med våra medarbetare så levererar vi en bättre IT-upplevelse till våra kunders verksamheter i över 73 länder med deras 360 000 medarbetare. Vi strävar ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi tar dig under våra vingar och ser till att du har de verktyg samt stöd som du behöver för att lyckas med din resa. Dina synpunkter värdesätts och hjälper oss att utvecklas och bli ännu bättre! Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt inom diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av försäkringar, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För oss är det viktigt att vår personal är välmående och vi samordnar därför roliga AW aktiviteter tillsammans minst en gång varje månad, det kan vara allt från paintboll till trevliga middagar. Det ska vara enkelt att jobba med oss. Långsiktighet i relationer är en av våra styrkor, liksom hög servicekänsla och kvalitetssäkring i alla led.