Supporttekniker till 1:st line

Supporttekniker till 1:st line

Drivs du av att hjälpa andra samt jobba med service samtidigt som du har ett stort intresse förIT? Då kan du vara precis rätt person för att bli en del utav vårt framgångsrika team utav IT konsulter!

Vi söker nu en driven och engagerad Supporttekniker åt våra kända och väletablerade kunder. Denna roll som Supporttekniker ger en bred grund inom IT och öppnar upp möjligheter att ta sig an tyngre roller inom IT. Denna roll ger dig alltså gedigen erfarenhet och kunskap inom IT-support. Ta ett karriärsteg i rätt riktning och skicka din ansökan till oss redan idag!

Arbetsuppgifter:

I rollen som supporttekniker arbetar du tillsammans med ett härligt team hos någon utav våra spännande och väletablerade kunder i Stockholm. Du kommer att sitta på första linjen där dina arbetsuppgifter innefattar att hjälpa användare via telefon och/eller mail med IT-relaterade problem. Din uppgift är att på ett konstruktivt samt pedagogiskt sätt erbjuda support via telefon, mejl och via fjärrstyrning. Du kommer att registrera inkommande ärenden i olika ärendehanteringssystem. Bland dina arbetsuppgifter ingår hantering av konton i
Active Directory och felsökning relaterat till Windowsmiljö och kundspecifika applikationer.

Du kommer att arbeta som IT konsult hos
en utav våra kunder i en större företagsmiljö med fart och mycket utvecklings/karriärs möjligheter.

Vem söker vi?

Vi ser att du har ett genuint intresse för teknik och tycker om att hjälpa andra. Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du är vad vi kallar för "serviceminded", vi ser även att du på ett pedagogiskt sätt kan supporta och vägleda kunderna via både telefon, mail och andra medier.

Du har gymnasiekompetens, med fördel inom IT teknik. Det är meriterande med erfarenhet från arbete inom Servicedesk samt med systemen nedan. Vi tror att du är en stabil och trygg person som har en god kommunikativ förmåga, för att konstruktivt kunna föra en dialog med kund och dina kollegor.

Krav:
  • Har minst 6 månaders erfarenhet inom IT-support alt Service eller
  • BackOfficefunktioner eller likvärdig erfarenhet via utbildning.
  • God kommunikativ förmåga
  • Serviceminded
  • God teknisk kunskap
  • Kan uttrycka dig mycket väl på svenska och engelska - i både tal och skrift

Meriterande
  • Användaradministration av Active Directory
  • Citrix
  • Office 365
  • Officepaketet

Information:


Start:Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: 100%
Placering: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Låter det intressant?

Då välkomnar vi dig att ansöka till oss så snart som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande. Skicka in ditt CV till oss redan idag via "Ansök nu" eller till: Jobb@tavana.se

Har du frågor gällande tjänsten, vilka
Tavana är eller konsultrollen så är du välkommen att skicka mail till
info@tavana.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tavana.se/
Sista ansökningsdag 8 maj 2020 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tavana IT är ett nytänkande och spännande konsultbolag som har varit verksamma inom IT-branschen sedan 2013. Vi är med och levererar en bred bas av förstklassiga tjänster och konsulter till våra kunder runt om i Sverige. Vår verksamhet har sin grund i nöjda medarbetare och våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Tillsammans med våra medarbetare så levererar vi en bättre IT-upplevelse till våra kunders verksamheter i över 73 länder med deras 360 000 medarbetare. Vi strävar ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi tar dig under våra vingar och ser till att du har de verktyg samt stöd som du behöver för att lyckas med din resa. Dina synpunkter värdesätts och hjälper oss att utvecklas och bli ännu bättre! Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt inom diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av försäkringar, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För oss är det viktigt att vår personal är välmående och vi samordnar därför roliga AW aktiviteter tillsammans minst en gång varje månad, det kan vara allt från paintboll till trevliga middagar. Det ska vara enkelt att jobba med oss. Långsiktighet i relationer är en av våra styrkor, liksom hög servicekänsla och kvalitetssäkring i alla led.