Kundservicemedarbetare med intresse för det tekniska. Är du vår nästa stjärna?

Kundservicemedarbetare med intresse för det tekniska. Är du vår nästa stjärna?

Brinner du för service och vill jobba med kundservice på ett väletablerat och spännande företag? Vi söker nu efter en driven stjärna som vill vara med och utveckla vår kunds dagliga kundservicearbete. Arbetet utförs i ljusa fräscha lokaler med ett öppet kontorslandskap, här har du närheten till både restaurang och buss/tåg förbindelser. Du kommer att vara en del utav ett mindre och familjärt kundserviceteam samt jobba centralt i Stockholm.

Arbetsuppgifter:
I det dagliga arbetet kommer du att kommunicera med kunder via inkommande telefonsamtal och mail. Arbetsuppgifterna består utav att bistå och vägleda kunder i deras frågor som blannat gäller beställningar, produkter, leveranser och faktura/betalning. Arbetet innefattar även att sätta sig in i frågor kring bredband, telefoni och tekniken bakom det. Därför ser vi det som ett stort plus om du har tidigare erfarenhet utav att ha arbetat med just bredband/telefoni. Med ett ödmjukt och effektivt förhållningssätt skapar du nöjda och lojala kunder som lämnar samtalet med en positiv känsla.

För att du ska lyckas i din roll startar tjänsten med en grundlig utbildning. Arbetstiderna är mellan 08:00-17:00 måndag till fredag.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är öppensinnad, nyfiken och driven till att göra ditt yttersta. Att bemöta kunder på ett respektfullt och engagerat sätt är en självklarhet för dig. Du är en lagspelare, tillsammans med andra vill du bidra till att göra skillnad på arbetsplatsen samt i det dagliga arbetet. Vi ser att du är en problemlösare som inte ser saker svart på vitt utan kan på ett kreativt sätt ta egna iniativ till hållbara lösningar för företaget samt deras kunder. Du bör vara orädd och ha en god kommuniaktiv förmåga.

För denna tjänsten krävs:
  • att du har ett intresse och förståelse för lättare teknik
  • talar, skriver och förstår både svenska och engelska obehindrat
  • har god datavana
  • Kan kommunicera teknik på ett pedagogiskt vis så att det är förståeligt för mottagaren oavsett vilket kunskapsnivå denne har inom området.
Tidigare liknade arbete är meriterande men störst vikt läggs på personlig lämplighet. Du kommer att arbeta tillsammans med andra i ett mindre kundserviceteam och därmed ser vi gärna att du har lätt för att skapa goda och långsiktiga relationer.

För den drivna så är detta en perfekt roll då det finns goda möjligheter till mer ansvarsområden samt utvecklingsmöjligheter.

Låter det intressant?

Då välkomnar vi dig att ansöka till oss så snart som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande. Skicka in ditt CV till oss redan idag!

Har du frågor gällande tjänsten, vilka Tavana är eller konsultrollen så är du välkommen att skicka mail till till oss.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tavana.se/
Sista ansökningsdag 17 feb 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tavana IT är ett nytänkande och spännande konsultbolag som har varit verksamma inom IT-branschen sedan 2013. Vi är med och levererar en bred bas av förstklassiga tjänster och konsulter till våra kunder runt om i Sverige. Vår verksamhet har sin grund i nöjda medarbetare och våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Tillsammans med våra medarbetare så levererar vi en bättre IT-upplevelse till våra kunders verksamheter i över 73 länder med deras 360 000 medarbetare. Vi strävar ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi tar dig under våra vingar och ser till att du har de verktyg samt stöd som du behöver för att lyckas med din resa. Dina synpunkter värdesätts och hjälper oss att utvecklas och bli ännu bättre! Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt inom diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av försäkringar, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För oss är det viktigt att vår personal är välmående och vi samordnar därför roliga AW aktiviteter tillsammans minst en gång varje månad, det kan vara allt från paintboll till trevliga middagar. Det ska vara enkelt att jobba med oss. Långsiktighet i relationer är en av våra styrkor, liksom hög servicekänsla och kvalitetssäkring i alla led.