Fullstack utvecklare sökes till vår spännande kund!

Fullstack utvecklare sökes till vår spännande kund!

Just nu söker vi på Tavana IT en fullstack utvecklare till ett kortare och spännande projekt hos en utav våra väletablerade kunder. I helhet går projektet ut på att flytta data till molnet och sedan anpassa detta utifrån kundens regelverk och äffärsmetodik. Rollen medför mycket ansvar, möjlighet att påverka och utvecklas i din roll samt att får arbeta nära dina kollegor i ett härligt team.

Vem söker vi?

Vi ser att du har erfarenhet inom området och känner dig bekväm med att fatta beslut i utvecklingsprocesser. Krav är att du arbetat med angular och har ett helhetstänk.

Det är viktigt att du tycker om att bidra med nya idéer men även kan vara öppensinnad för nya lösningar.

Du måste har erfarenhet av att arbeta i grupp och vill arbeta med långsiktigt hållbara lösningar, både som kundkontakt och som del av ett team.

Kompetens (krav)
  • fullstack utvecklare
  • 2-3års erfarenhet av att arbetat med angular
Låter det intressant?

Då välkomnar vi dig att ansöka till oss så snart som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande. Skicka in ditt CV till oss redan idag: jobb@tavana.se

Har du frågor gällande tjänsten, vilka Tavana är eller konsultrollen så är du varmt välkommen att kontakta oss på: info@tavana.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tavana.se/
Sista ansökningsdag 5 mars 2020 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tavana IT är ett nytänkande och spännande konsultbolag som har varit verksamma inom IT-branschen sedan 2013. Vi är med och levererar en bred bas av förstklassiga tjänster och konsulter till våra kunder runt om i Sverige. Vår verksamhet har sin grund i nöjda medarbetare och våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Tillsammans med våra medarbetare så levererar vi en bättre IT-upplevelse till våra kunders verksamheter i över 73 länder med deras 360 000 medarbetare. Vi strävar ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi tar dig under våra vingar och ser till att du har de verktyg samt stöd som du behöver för att lyckas med din resa. Dina synpunkter värdesätts och hjälper oss att utvecklas och bli ännu bättre! Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt inom diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av försäkringar, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För oss är det viktigt att vår personal är välmående och vi samordnar därför roliga AW aktiviteter tillsammans minst en gång varje månad, det kan vara allt från paintboll till trevliga middagar. Det ska vara enkelt att jobba med oss. Långsiktighet i relationer är en av våra styrkor, liksom hög servicekänsla och kvalitetssäkring i alla led.