Färskvarusäljare Deltid

Färskvarusäljare Deltid

Vi bygger en ny butik med servering av mat bl.a. Butiken kommer att ha ett stort inslag av färskvaror och färdig mat. Man ska även kunna sitta ned i butiken och äta mat. Vi kommer att sälja färsk fisk, kött, ost, chark, färdig mat, etc. över manuell disk. Viss beredning kommer att ske i butiken. Målet är att bygga en butik utöver vad som finns idag. Därför söker vi säljare till vår färskvaruavdelning. Som säljare arbetar du med försäljning av färsk fisk och färdiglagad mat. Det är jätteviktigt att man har erfarenhet från det, det är ett plus om man även klarar av enklare matlagning. Du är utåtriktad och social. Har du erfarenhet från liknande så välkommen att sök detta arbete.
Mer info
Email Mejla Taste of Ice AB (ICA Roslagstull)
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 mars 2020 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ICA Roslagstull står för smakligt och prisvärt. Vi erbjuder alltid det där "lilla extra" ICA Roslagstull står för smakligt och prisvärt. Vi erbjuder alltid det där "lilla extra" på varje avdelning och vi är först med nyheter och trender. Hos oss ska det vara roligt att handla!

Så var vår affärsidé tidigare. Nu till våren ska vi bygga ut butiken till Roslagstulls matmarknad där vi kommer att ha stora inslag av manuella avdelningar, vi kommer att satsa extra på färsk fisk. En del blir mycket färdiglagad mat och tyngdpunkten blir Meze, hos oss kommer du kunna sitta ned och äta en bit mat och varför inte ta ett glas vin.

Därför söker vi nu en rad av nya medarbetare som har kunskap från manuella diskar och restaurang. Att ha arbetat i butik tidigare och arbetat med färdiglagad mat är en merit.